понеделник, 3 юни 2013 г.

Грим на деня (Avon Glow Blusher Bronzer Duo & Supershock Eyeliner Golden Fawn)

     От снощи ме човъркаше мисълта да направя устните в цвята розово за проба, подтикната от няколко ревюта в нета (не знам омбре ли е правилната дума за крайния резултат) и преди малко бях готова. Сложих си от двойния руж-бронзър от новата лятна колекция Glow на Avon.


 
     Цвета се казва "Peach Glow" и се състои от 2 части. Едната е кафява, а другата наситено прасковено. Няма блестящи частици по лицето, виждат се само в кутийката. Хареса ми това, че не се разпрашва и можеш да сложиш колкото си поискаш. Аз лично не прекалявам и за това на снимките обикновено ружа ми почти никога не се вижда. В последните дни излизам с бяло лице и жълт врат, незнайно защо, но днес от бронзъра ли е не знам, но изглежда сравнително добре. Нанесох го под формата на числото 3 с прословутата китайска четка, имитацията на NARS Yachiyo и се получи добре. Цената му в каталог 9 е 12,90 лв.
    Червилата, които използвах са Oriflame Fashionista Pink, което ви показах преди няколко дни самостоятелно и Avon Kiss n'go Violet Friday. Убедих се, че второто не е за мен и изглеждам като някоя дама от съседната раса. Може би на по-светлокоси момичета ще стои добре.    На лицето имам от ББ крема на Гарниер за смесена кожа в Light вариант и метеорити (Guerlain) Mythic 01. Спиралата е любимата ми Oriflame GG Lash Fascination и на долния клепач молив Avon Supershock "Golden Fawn". Не можах да се сетя с какви сенки да го комбинирам и го оставих така сам. Цена в настоящия каталог - 7,90 лева.


    Ето и цялостната визия:

                                           
                                           Ако ви интересува нещо друго - питайте. :)

2 коментара:

  1. Дали кафявата част от Duo-то на Avon може да се използва за контуриране, тъй като и твоята кожа е доста светла като моята? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен е подходяща. Пробвала съм да "оформя" скулата преди да нанеса руж и се получава много естествена сянка. Можеш да напластиш, колкото желаеш.

      Изтриване