вторник, 4 юни 2013 г.

Avon Ultra Color Rich Lipstick "Instant Mocha" Cream

      Здравейте приятели! 

    Днес не ми остана време за публикации, но няма да се размина без хич. :)))
Реших да тествам една от поредните мостри, които взех напоследък за експериментиране. А именно "Instant Mocha". Тя е от "Ultra Color Rich" серията на Avon и мисля я има от доста години, като са сменяли опаковката само (понеже имам в една стара гилза). Цвета ми се стори много умрял в гилзичката честно казано и не очаквах да ми хареса толкова. На пръв поглед е нещо средно между убито меко кафяво (леле какво обяснение вкарах) и тъмно пепел от рози. 





     На устните обаче няма нищо кафяво, а си е пепел от рози,  две идеи по-тъмно от нормалната ми представа за този цвят. При допирането бях шокирана от покривността и "плътната" мазна текстура. Уау, очаровах се още повече. Като имате предвид, че в последните месеци минаха доста мостри през ръцете ми и бях останала с впечатление за средна покривност от тях, тук обаче съм сгрешила. Наистина червилото е много добро и съвсем скоро ще го взема в пълен размер, защото е подходящо за цялата година според моите разбирания. Даже бих го отнесла в графата универсални цветове, ако въобще съществува такава категория.
    Цената му е прилична, около 7-8 лв е в каталозите обикновено.



   Няма нужда от повтаряне/напластяване при нанасяне, защото само с едно прокарване вече е покрило. Само трябва да оформите контура си. Трайността също е сравнително добра. В началото изглежда по-меко, мазно и с блясък, но след това леко изсъхва и остава като стейн. Сякаш се "впива" в устните ви .След ядене вече има останало по края и в средата го няма, като че ли са оформени устните с молив и леко запълнени до средата. Много съм доволна и щастлива от това, че си намерих подобен цвят, подходящ за всякакъв повод. Доста се колебаех дали да взема мострата, но все пак не съм сгрешила. 
    Направих доста снимки, както обикновено - на изкуствена и естествена светлина, за да добиете пълна представа за красотата му.








А Вие харесвате ли подобни завършеци и цветове за вашите устни? Запознати ли сте с марката и въпросната серия червила? Бихте ли си купили от тях?

До скоро :)

2 коментара:

  1. Уау! Ивче, много ми хареса как ти стои това червило! Много хубав цвят и съответно и основа (лице) за него. Поздравления!

    ОтговорИзтриване