сряда, 5 юни 2013 г.

Dior Timeless Gold & Bourjois Python Top coat

     Дойде време за поредната смяна на маникюра и посегнах към 2 дълго желани лака, с които се сдобих благодарение на съфорумки. По принцип не съм почитател на "кроко" ефектите, но Питонения топ на Буржоа ме грабна в мига, в който го видях. Харесах го, защото е с фини и малки пукнатини, докато повечето на пазара са с едри и груби. Цената му в един сайт, който намерих, беше 15 евро и понеже ми се стори висока, го отписах. Късмета обаче кацна на рамото ми миналата седмица и вече го имам в колекцията ми. :)
    Днес дойде и неговия ред, нямаше как да чакам повече и за основа му избрах златист цвят, т.к. мисля че се откроява добре над него. Timeless Gold за самостоятелно носене иска 2 слоя, но тук минах и с един. Реших да не си го хабя.

    Топа трябва да се нанесе много тънко, иначе съхне ужасно бавно и пукнатините стават груби. На едното ми кутре се получи така и се наложи да го прелакирам, но за снимките останах с него, за да добиете представа. По-долу ще видите ефекта на лявата ми ръка, пукнатините се получиха добре според мен. Дясната стана с по-фини, понеже нанасях още по-тънки слоеве. И в двата случая ми харесва на мен. Това, което не ми допада е, че трябва да чакам около 30 минути, за да изсъхне добре.     Цената на Python Top Coat по магазините, доколкото виждам в интернет, е 8,50 евро или 6 паунда. В България обаче не съм чула да се продава.

     Вие имате ли напукващи се лакове и с какви пукнатини ви допадат повече?


4 коментара:

  1. Аз няма нужда да ти казвам какви имам, но ще ти кажа че колкото по-фини са пукнатините, толкова по ми харесва. Като изключим някои временни мои настроения, в които посягам и към грубо пукащите лакове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда, трябва възможно най-тънък слой да се нанася и стават много фини пукнатините. Ти имаш доста видове, знам те. :)

      Изтриване