понеделник, 3 юни 2013 г.

Avon Seduce me Strawberry

     За днешния маникюр избрах този красавец, който получих преди 2 дни с поръчката си. Супер готин коралов цвят с едър и  забележим шимър. Покрива на 2 слоя, като прозира леко, но на мен лично не ми пречи и това се компенсира от красотата му. :)))     Най-реална снимка на цвета е последната. На първите 2 обаче се вижда много добре шимъра му. Няма нищо цикламено и малинено в него, ако на някой му се стори така. Има много приятна и лесна за нанасяне конситенция. Нито рядък, нито гъст е. Единственото, което ми прави впечатление напоследък от лаковете на марката е, че не пристигат пълни до горе и някой може да си помисли, че е бил използван преди да го получи.        Не съм слагала топ преди снимките, така че това, което се вижда е от самия лак.
       Доста се измъчих със снимането, понеже е леко ярък и се хваща трудно, независимо от светлината (естествена, изкуствена и на слънце). Пускам тези, които се доближават най-много до реалността. 
     Цената в текущата брошура е 3,50 лева с покупката на друг продукт от определени страници. Иначе намален е около 5 лева. Има още няколко цвята, които Avon пуснаха за настоящия сезон. Не знам дали се води колекция, но в интернет ги водят като Forbidden Fruits.


     Тук също е излезнал много добре
http://discovermynails.blogspot.com/2013/04/nowosc-od-avon-seduce-me-strawberry.html

http://3.bp.blogspot.com/-v0XbUeQflxE/UYfwp7K6qoI/AAAAAAAAB1Q/5EUe3H_a7k0/s640/IMG_4958a.jpg

     Още щом го получих си казах, че прилича на "Finger Paints Pop Rock Pink", който имам, но не съм ги сравнявала все още. Преди да сваля обаче Seduce me Strawberry смятам да го направя. Много ми напомня и на нашумелия Dior Diablotine. Него обаче не съм виждала на живо и не знам до колко са близки. Диора ми изглежда идея по-наситен и коралов от Avon-a.


(снимката взех от тук http://www.didolines-nails.com/2013/03/dior-diablotine-ca-sent-le-printemps.html )

3 коментара:

 1. Много е красив този лак. И аз го чакам тези дни :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Чакаме снимки. :)
   Само него ли поръча ти? Аз много се изкушавам и от лайма, но този Есенс ми е същия или доста близък http://3.bp.blogspot.com/-1P-V3Gbr4h4/Tz1KiyYkgsI/AAAAAAAABNs/1FBoy6w9is0/s1600/Essence_colourbration_2.jpg

   Изтриване
  2. Ами за сега само него, че най-много ме грабна. Много мой цвят е :D Лайма ми се вижда малко сорбе . Ако видя някой готин суоч нищо чудно и него да взема хаха
   Всъщност поръчах и Water lilies,че ми се видя много свеж. Ще показвам като се лакирам :)

   Изтриване