неделя, 2 юни 2013 г.

Tesori d'Oriente Orchidea della Cina

     Друг мой любим аромат от италианската марка Tesori d'Oriente е този с Китайска орхидея. Много елегантна, ненатрапчива и изтънчена миризма имат за мен продуктите от въпросната  линия.
     Имам тоалетната вода и преди години сапуна, страхотни продукти на достъпни цени.     Опаковките на водите не знам дали са луксозни на външен вид (по скоро не), но единственото неприятно е, че не можеш да видиш колко ти остава. :))) Трайността е много добра. Майка ми се е пръскала и няколко часа след като се прибере от вратата я усещам.
Цена - около 15 лева.
    Сапуна е огромен, 150 грама. Стига за много време. Аз лично не го ползвах по предназначение - за тяло, но съм сигурна, че си върши работата. Мисля е около 3 лв.
Тук можете да погледнете как изглежда ---->
 http://fiorellina84.blogspot.com/2012/11/review-sapone-allorchidea.html     И относно годността - моите са купени преди няколко години и макар по етикет срока да им е изтекъл, им няма нищо (ароматите не са се променили). Държа ги на тъмно и хладно. Като нови са си. Същото важи и за останалите продукти.
    Ето съставките:


2 коментара:

 1. Имах един с жасмин преди години, миришеше много силно и дълготрайно.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И него съм го пробвала, обаче нямам голям спомен как точно миришеше. Май не ми беше допаднал аромата, но тогава освен плодови парфюми не признавах други. :)))
   Сега ако ми се изпречи, бих му дала още един шанс.

   Изтриване