сряда, 21 август 2013 г.

Bourjois Healthy Mix Concealer's

   Дойде ред да спретна публикация и за любимите ми коректори, които са с мен вече над 3 год. Пазих тубичката сигурно година по незнайна причина, но ето че послужи за нещо - снимка за блога. :D А изтърканата писалка исках да покажа след редовна тримесечна употреба как изглежда до нова неразпечатана такава. :)) За първи път си купих коректор за тъмните кръгове преди около 3-4 год. и то беше този в тубичката, който използвах докрай и не се върнах на него поради това, че е доста като количество и става по-гъст към края си, съответно ми е по-трудно да го нанасям и се събира леко в гънките. Но това се дължеше може би на факта, че тогава не се гримирах редовно и откара година употреба. Ефекта му обаче за мен е ок, прикрива каквото имам за прикриване и не изглежда неестествено. Не ми харесваше и това, че като стисна и излиза повече отколкото ми е необходимо, та се налагаше да туширам и други части от лицето, за да не става "зян".

 
  С писалката обаче нямам такива проблеми, но тя свършва пък бързичко - при почти ежедневна 3 месечна употреба, макс 4 месеца да изкарам с нея. И сякаш ми се струва идея "по-лека" (консистенцията имам предвид) от този в тубичката. Ефекта и обаче е същия, много естествен. Ползвам я дори и за зоната около устните, защото там не ми е еднакъв тена с останалата част от лицето, а стои по-тъмно и жълто. Перфектно се справя дори с това "изпитание".
    Ще ми се пробвам и Maybelline Fit me, но неудобната опаковка (като глос за устни) ме спира и засега смятам да си остана на любимия Буржоа. Цената и на тубичката, и на писалката е около 13 лв.
   От фдт-ените Healthy Mix също съм много доволна. Особено първия, не този по-лекия вариант, който е към писалката, защото него съм пробвала само от мостричка засега - мисля че гел се водеше. Мирише на плодове, както и коректорите, със средна покривност е и не изсушава. Кожата с тях изглежда много свежо, естествено и младежко. :))
Опаковките им са по 30 мл и струват около 23 лв.

2 коментара:

  1. Много хубава публикация!
    Аз също одобрявам Bourjois.
    Те са бюджетния вариант на Chanel.
    ФДТ и коректорите на Шанел са най-доброто на бранда и съответно фдт и коректорите на Буржоа също.
    Харесвам и сенките на двете марки ( двете фирми всъщност са с един собственик и продуктите им се правят в една фабрика).
    Сенките на Буржоа са доста подобни на Шанелските и са един по-икономичен начин човек да се научи да борави с този труден, но разхубавяващ наистина , а не просто боядисващ , продукт.
    Другото попадение и на двете марки са ружовете, кръгличките, и спиралите.
    Редовно чета блога ти и доста го харесвам, умееш да създаваш ведро настроение и е много приятен:)))
    Хубава вечер и усмивки от мен:)
    Светлана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, научих нещо ново днес - не знаех, че Буржоа и Шанел са на един собственик. Имам техни сенки, хубави са, но бих желала още. Ружовете им все още не съм пробвала заради отзивите, че са сухи и трудно се вади цвят от тях. Спирали също за момента не съм взимала, защото за момента имам "моята". Хубава вечер и на теб!
      Поздрави :)

      Изтриване