петък, 27 септември 2013 г.

Midnight Sky

    Здравейте :))

    От месеци насам исках да пробвам грим с тъмносини сенки, опушени с матово черно, но нямах подходящите сини. Бях харесала въпросните Лореалски в бурканчето, пресованите Color Infaillible "All night blue", но все не успявах да ги пробвам от тестер. Преди седмица обаче попаднах на хубав и веднага се сдобих с тях, благодарение на една много мила съфорумка - nad_tab (благодаря и за което :). Мислех, че ще са сухи и няма да успея да извадя цвят от тях, но напротив. С минералната база на Арт Деко и плоска четка с таклонови косми се справих. За първи път дори мисля, че стана доста добре. Естествено направих грешката да си гримирам лицето първо, а бях решила да оставя за последно, но забравих и опада по бузите ми, но се оправих с мокра четка (отнех ги с нея) и малко фдт-ен + пудра.




 
    Опуших с черна моно сянка на Oriflame Essentials "Midnight Black". Под долните мигли също очертах с него, а около кладенчето сложих малко бели блестящи от една 4-ка на Maybelline Diamond Glow "Coffee Drama". За устните използвах по-неутрален и светъл цвят, а именно любимия ми кафяв нюд Maybelline Color Sensational 620 "Pink Brown". Добавих и малко светлорозов глос на Estee Lauder, нямам представа за номер и име, понеже са се изтрили надписите. Всеки един мисля, че би свършил работа.



    Спиралата е Oriflame Giordani Gold Supreme Length. 
    За лицето използвах 2 фдт - Bourjos Healthy mix serum Fond de teint gel No. 52 + Bourjois Flower Perfection No.53 или 54, но мисля е втория (взех си от Лили в кутийка за проба и избрах по-тъмен цвят, че имам малко тен, но ми се стори тъмен сутринта и затова реших да ги смеся). Пудрата ви е ясна :) - Essence Oz the Great and Powerful. Ружът е любимия ми прасковен на Ruby Rose Powder Perfect Cheek Colour No. 14. Не знам обаче колко си личи, т.к. сложих съвсем леко - не исках да прекалявам заради очите.
   Държа да отбележа, че днес не използвах пръсти за фдт, а се гримирах с новата си четка на Zoeva - 102. Много, много ми хареса! Нанесох на 7-8 места по лицето по една капчица и с кръгообразни движения прелях. Супер естествен завършек се получи за кратко време. Не можеш да кажеш, че ползваш сравнително покривен фдт. Реших да пробвам и четката за коректор - No. 142. Също страхотна и много удобна. Супер гладка е кожата след нея, не личи въобще, че сте я ползвали и тъмните кръгове са скрити. Коректора полепна по кожата, но не и по четката. Няма грам нужда от пране след това. Със 102 нямаше чак такова постижение, но пък не набива в порите грозно и ми отива толкова продукт, колкото ако ползвам пръстите си. С 2 думи - заслужават си!






      И понеже грима е тъмен за ежедневен, но аз буквално от месеци, ако не и година исках да го пробвам след като видях едната от сестрите pixiwoo с подобен, си излезнах така на лекции. Както знаете нося очила и мисля, че не беше много фрапантно. Ето как изглежда и с тях:



   Харесва ли Ви грима и носите ли подобен Вие?

   Хубав уикенд!

Няма коментари:

Публикуване на коментар