сряда, 25 септември 2013 г.

MAC Viva Glam Nicki

    За първи път пробвам червило на МАК, благодарение на моя приятелка, която учтиво ми го даде, т.к. мислех да го взимам. Нали последните месеци много заобичах ярките цветове и по снимките в нета ми хареса, та щях да "изгоря". Добре, че се вразумих и го забравих. Много покривно ярко розово, направо свети. На слънце бива, но в стая ми стои потресаващо или поне аз не се възприемам. И нещото, което не ми хареса е подчертаването сухите участъци (недостатъците) на устните. Всъщност не ми беше некомфортно с него и се чудех защо пишат, че изсушавало... чак след като го изтрих разбрах защо. Наистина доста сухи ми бяха устните.
Трайността не мога да я коментирам, понеже го сложих и малко след това изтрих. Но не би трябвало да има проблем.




     Опаковката ми хареса, изчистена и не много тежка. Бих пробвала и друг цвят от редовните, но за момента съм се напълнила с всичко и пасувам. :)
     Направих снимки в стая със светкавица и на слънце.





   Точно в стил Ники Минаж! Ако сте и с повече тен/по-тъмна кожа от мен :)))
   Цената му мисля е около 35 лв, но май вече не се предлага в магазина в София. Ако някой има по-достоверна информация, моля да сподели. :)

4 коментара:

  1. Ето това е цвят, който ми е трудно да преглътна. На фона на него зеленото или синьо червило ми се струва обикновено и незабележимо. Но знам, че има своите почитателки :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само зелено червило не съм слагала още, но не е късно. В син нюанс преди мнооого години имах едно, което ми се беше паднало от пуканки с награди, голям майтап бях. Само вкъщи се лигавех и мажех с него. :) Беше с някакъв фрост завършек.

      Изтриване
  2. Споделям мнението на Теia. Изглеждам покъртително с такъв цвят. :)
    честно казано, те харесвам на- много с малинови устни. :)

    ОтговорИзтриване