петък, 18 октомври 2013 г.

Avon Always on Point "Lavender Grey"

    Прецизен автоматичен молив е точното име на Always on Point, дадено от Avon. Влезнаха в каталога в началото на май месец и по стечение на обстоятелствата се сдобих с един (най-интересния цвят от наличните в бг каталозите). Понеже моя приятелка в чужбина си взе преди да ги пуснат точно и не го хареса като цвят Lavender Grey, ми го изпрати без дори да го пробва. Не че нямаше да си го взема и аз. :) Напоследък започнах да ползвам доста моливи, та си експериментирам и ми се пробват нови. Разбира се, купувам различни цветове и такива, които нямам.
  

   Пишат, че това е първият самоподострящ се молив за винаги прецизни линии, пускан някога от тях. Съгласна съм с това определение - прави много тънки и фини линии. Достатъчно мек е за лесна употреба, но не толкова, че да се размазва бързо.



    Днес за пореден път го тествах и се уверих в трайността и добрите му качества. Върха му не се е затъпил и удебелил дори след 3-4 стабилни ползвания (като нов изглежда), всеки път линията става бързо и перфектна. Опашката също правя супер лесно. А най-изумена съм от трайността. Сложих от базата на марката (тя е само една, в бурканчето), така от 8 сутринта до 20 часа вечерта, не помръдна. След това вече трябваше да сваля грима и го изтрих.


   Друго по-различно е, че не се дърпа капачката, както при останалите моливи, а се върти. Ето на това се чудих защо са решили да го направят така. И последното е, че не се върти молива, за да се "самоподостри", а се натиска отдолу с пръст/ръка.
   Цената му е около 5 лв при намаление, редовна - 7,90 за 0,25 г.


                                              * червило - UCR Rubbies "Princely Plum"

Няма коментари:

Публикуване на коментар