вторник, 15 октомври 2013 г.

Essence 2 in 1 hand & nail balm

    Едно от любимите ми кремчета за ръце (и нокти) след измазани сигурно поне 20-30 броя на различни марки и заслужаващ парите си. С екстракт от калций и йогурт - подхранва, омекотява и овлажнява кожата. Аромата му е много, много приятен. Консистенцията е нормална, леко гъста и се нанася лесно. Няма проблеми с попиването, не оставя бели следи и неприятен мазен филм. Но и не се "изпарява" за 2 минути, все едно не сте се мазали изобщо.


    Ръцете стават меки и гладки, а кожата еластична. С удоволствие пак ще си го купя, защото моя вече свършва, а и майка ми го ползва. 

    А ето и обещаното от производителя:

     "Този 2 в 1 балсам за ръце и нокти с йогурт екстракт и калций, глези стресираните ръце и се грижи и за ноктите и кожичките! Овлажнителя прониква бързо и придава на ръцете и ноктите ви красив вид и нежно докосване."

   Цената му е 3,40 лв за 75 мл.

   Имам и 2 крема от миналогодишната коледна колекция, които си кътам, защото вече ги няма (естествено са лимитки). А и ароматите им са страхотни. Тяхното качество също е толкова добро, колкото и на този балсам.
      * Essence 24h hand protection balm Caramel Hot Chocolate
      * Essence 24h hand protection balm Apple Cinnamon Punch


    Другията беше този, но понеже пише Latte на него, а аз мразя всичко свързано с кафе, не го поисках изобщо. :)


    Ще се радвам на мнения и за останалите 2 крема от редовния асортимент на Есенс: с йогурт и зелен чай, с масло от ший и кокос.

    Хубава вечер на всички!

Няма коментари:

Публикуване на коментар