понеделник, 14 октомври 2013 г.

Zoya Pixie Dust "Chyna"

    В началото на пролетта Зоя пуснаха първата си колекция от пясъчни лакове. Аз естествено не се разминах и взех една от тях - Chyna. Макар Nyx да ми харесва също, се въздържах. Не съм сигурна дали ще се харесам с нея, понеже сивее, а аз рядко нося този цвят.
    Chyna е по-скоро есенно-зимна, отколкото пролетна според мен и затова сега й дойде реда. Е, пробвах я като я получих, но не я носих тогава. Цвета е светловинено червено, прилича на China Glaze Ruby Pumps & Opi Smitten with mittens. Ако имате първия със сигурност можете да пропуснете Зоята. Разликата е във финиша. "Chyna" не е толкова грапава, колкото тези от лятната колекция, a Ruby Pumps изсъхва по подобен начин и мисля, че е добра алтернатива.

   Макар да е рядка консистенцията, покрива напълно на 2 слоя, но съхне малко по-бавно. Може и проблема да идва от това, че аз нанасям основа под нея. Необходими са около 20 минутки. Но като се сетите за топ лака при обикновените лакове, който трябва да нанесете, нищо не е. :)
   Цената му в България е 20-22 лв.

   Тук го снимах с друг телефон и на вън, та изглежда малко по-различно, но мисля първите снимки са най-добри.    Харесва ли ви?

4 коментара: