понеделник, 14 октомври 2013 г.

Tesori d'Oriente Fior de Loto e Latte d'Acacia

    Днес ви представям крема за тяло с лотус и акация на една от любимите ми марки - Tesori d'Oriente. В началото, когато започнах блога си, в първите публикации също писах за техни продукти. Този оставих за по-късен етап, когато вече съм готова с впечатленията.



   "Интензивна и интригуваща парфюмна композиция с ароматни есенции  от Цвят на Лотос, която обгръща сетивата с топли и нежни нотки, създавайки чувство  на хармония и наслада.
   Ароматът на Лотос балансира, изчиства и усилва аурата, подобрява концентрацията и хармонизира емоциите. Този аромат е сред най-силно въздействащите и релаксиращи, високо ценен и в аромотерапията."


  Това е третия ми продукт от серията - имах 2 пъти душ гела и веднъж тоалетната вода. Страхотни продукти! Няма да лъжа, че обожавам лотос и може би това е една от причините. Опаковките също имат много голям заслуга.
   Крема, както и другите продукти е силно ароматизиран, гъста консистенция като на масло. Разнася се лесно по кожата и се абсорбира бързо. Не е обаче за много суха кожа, на мен не ми е достатъчно хидратиращ за зимата и затова го ползвам през пролетта и лятото. Бял е на цвят.


Копирам и описанието, дадено в сайта на марката:

     "Богата кремообразна консистенция в уникална опаковка, която наподобява антична кутия за разкрасяващи мазила, ежедневна грижа за всеки тип кожа, особено подходящо за суха кожа. Специална формула, обогатена с Мляко от Акация и  ароматни масла, които хидратират, подхранват и защитават кожата, като възстановяват нейната еластичност, тонус  и мекота. Наситена и богата консистенция, която се разтапя върху кожата, за да Ви достави изключително удоволствие."

   Повечето ми приятелки не харесват марката от гл. т. на аромата, иначе казват са хубави. Така че, ако предпочитате леките аромати, то тези не са за Вас. Тоалетните води особено са страшно трайни и носят облак буквално. Пръскайки се вкъщи, излизам и часове след като се прибера мирише още.
   Цената му е ~ 10 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар