петък, 11 октомври 2013 г.

Balea Young Bodylotion Zucker Schnute

    Ето това е един от малкото продукти, които бих си купила пак с удоволствие и ползвала до последния милилитър. Доста отдавна за съжаление не се продава, на негово място пуснаха крем за тяло, но се оказа по-неикономичен и затова не си го взех. Приятелка ми изпрати за проба от него, така че си останах само с нея.

   Захарна целувка (Zucker Schnute) бе много известна във форума преди 2-3 год. и се чудех какво и е толкова специалното. В един прекрасен ден ми я предложиха за размяна и т.к. исках да я пробвам от доста време, я взех без да му мисля.
   Удобна опаковка, но неподходяща за пътуване - 400 мл е и ще тежи, но това никак не го определям като недостатък. Толкова хубав лосион и в двойна опаковка на достъпна цена, никой не би пренебрегнал и отказал. Мисля, че не е повече от 6 лв.

   
  Още щом го получих, отворих и си намазах ръцете веднага. Е, в този момент разбрах защо толкова се харесва - страшно вкусна миризма, буквално на крем за ядене, иде ти да се отхапеш или да си хапнеш от него. Толкова хубав е аромата. Веднага обаче се сетих за нещо, което познавам и опитвам често. След малко размисли се сетих за какво иде реч и това е любимата ми паста Брюле в една сладкарница. Абсолютно същия "вкус". Тази отляво е :))


   Има приятна (типична за лосион) консистенция - не е прекалено течен, нито пък прекалено гъст. Овлажнява кожата добре, попива сравнително бързо и се абсорбира лесно. Не е лепкав и не оставя "мазен" филм. Аромата му се задържа няколко часа, но не бих отказала да ухая така и цял ден. Толкова е пристрастяващ.
    Към Zucker Schnute Bodylotion има също балсам за устни, спрей за тяло и рол он, но тях не съм ги ползвала. Предпочитам още една опаковка от лосиона на тяхно място. :)))
     А кой е Вашият любим лосион или такъв, от който бихте си купили отново и сте доволни?

6 коментара:

  1. Беше голяма "вкусотия" тази Захарна целувка.Аз имах душ-гела и лосиона и като се намажех ми идваше да се изям :D

    ОтговорИзтриване
  2. Ивче, лосионът намира ли се или и той е спрян? Идентичен ли му е ароматът с този на крема за тяло?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лосиона не съм го виждала от година сигурно. А лосиона - трябва да провериш дали няма останал. Аромата е идентичен. Просто е по-неикономичен. :)

      Изтриване
    2. Мерси! Ще потърся лосиончето като отида в ДМ :) Може пък да извадя късмет :)

      Изтриване
    3. Със сигурност. И да се похвалиш. Лосион може да го няма, но ако видиш крема за тяло - грабвай го. :P

      Изтриване