понеделник, 7 октомври 2013 г.

Maybelline Diamond Glow "Coffee Drama"

    За първи път ползвам сенки на марката, досега не ме беше впечатлявало нищо от асортимента, т.к. ми изглеждаха за тинейджъри повече. Искам да кажа, по-слабо пигментирани и нетрайни. Нали с това се свързва този тип козметика? :)



                                                 * само с леко допрени пръсти

    Преди да взема сенките ги пробвах добре, доста пигментирани ми се сториха и мазнички. Дори без база вадят добър цвят, но върху такава още повече. Перфектните цветове за един ежедневен грим, а дори и направен по-леко с червени устни мисля, че би стояло чудесно.
  Обаче зависи от подтона, който имате. Аз съм с жълт и най-тъмния цвят като го блендирам, ми прави очите изморени сякаш и все едно имам доста големи тъмни кръгове. Може и да не ги комбинирах правилно или трябваше да блендирам с нещо матово и по-светло, но това са ми впечатленията от първия път.






                                                * червило - Catrice Pinkadilly Circus   
                                                * руж - Sleek Rose Gold
                                                * очна линия - Avon Supershock "Black"

    Ползвах минералната база за сенки на Artdeco и напоследък забелязвам, че не ми държат с нея никои сенки почти. Не се е втвърдила или да и е изтекъл срока, но не знам къде греша. "Coffee Drama" ми стояха около 5 часа и се събраха след това. Днес бях с една двойка на Lumene (и Colour Sphere на Kiko), която и без база ми държеше, но и тя се събра за същото време. Все още се чудя на кое се дължи този "бъг". И така - трайността върху нормален клепач и с добра база, мисля че би била ок.
    Цветовете иначе се нанесоха лесно, нямаше ронене и бяха блестящи, както в опаковката.
    Цената на палитрата е ~ 15 лв.

Ще се радвам, ако някой ползвал сенки от тази серия Eyestudio, се включи с отзиви.

1 коментар:

  1. И на мен напоследък базата на ArtDeco не ми издържа въобще. :( Но си взех база за сенки на Avon и съм повече от доволна като се има в предвид, че клепачите ми са много мазни. :)

    ОтговорИзтриване