четвъртък, 10 октомври 2013 г.

OPI Serena Glam Slam

    Преди 2 години още си закупих въпросния сет с лаковете Pros & Bronze и Love is a racket, т.к. и двата ми харесаха от снимките в нета.



    Реално погледното не са кой знае какво, но така двата един до друг и в симпатична кутийка, са сладурски. Със сигурност можех и без тях, ама нали съм луда по червеното. :)))
    "Love is a racket" е доматено ярко червен шимър със ситни скейл частици, покрива дори на един слой. Ако искате обаче да изглежда "завършен" маникюра ви, нанесете втори. Много подходящ за Коледа или пък за Свети Валентин. На снимките изглежда с лилавеещ подтон, т.е. че има от онзи лилав или както една приятелка го нарича "химичен" шимер, но в действителност аз не го виждам. Може би е много ситен и изпъква само от светкавицата.



      "Pros & Bronze" е светлокафяв златен шимър с множество блестящи лилави, златни, розови и прасковени частици. На ноктите стои като фолио. Макар че аз съм със светла кожа, не ми се слива. И той ми е Коледен и може би е един от малкото златни лакове, който наистина харесвам и бих носила самостоятелно с желание. Недостатъка му е покривността - иска 3 слоя, а ако са по-тънки пак ще прозира леко. Аз нанасям по-плътни и е ок.


       Единственото, което не успях да харесам във всички лакове на марката, е трайността. Не знам как са формулирани, но през всичките тези години един не се задържа повече от 2 дни без забележки при мен. Чудя се как при някои хора им стоят по седмица или докато не ги изтрият.
      Тези двата също днес, втори ден, бяха с оголени върхове и естествено изтрих. Не ми пречи, но понякога нямам време да се занимавам с маникюра си.
       Цената на сета беше 28 лв, т.е. за толкова го поръчах от трансдизайн. Продава се и в България за 38 лв. Ако нямате подобни цветове, достатъчно лакове или пък ги намирате за интересни, ги погледнете. :)

1 коментар:

  1. И аз имам този сет. Купих го заради бронза, но червеното страшно ми харесва. Според мен си заслужава.
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване