петък, 1 ноември 2013 г.

Avon Naturals Vanilla Whip + Scrub & Cherry Blossom Moisturising Body whip

   Преди 2-3 год. бях взела едно от тези суфлета за тяло с ванилия (Vanilla Moisturising Body Whip). Въобще не ми хареса и още след първото намазване го запратих нанякъде.


   Не знам защо изобщо са му сложили надпис суфле след като такива продукти обикновено са гъсти, дълбоко овлажняващи и мазни. Та това попива още докато го нанасяш и аромата му се изпарява много бързо. Да, по-гъсто е от нормален лосион, но със сигурност за мен не е суфле. Никаква хидратация, дори обратното. Ексфолианта за тяло от серията (Vanilla Moisturising Body Scrub) също не ми хареса. Ефект не видях и него махнах още след първата употреба. Частиците бяха малко и недостатъчно за добър пилинг. Аромата им само е хубав, но дотам. Все пак не купувам продуктите главно с тази цел, а искам някакъв ефект. Цената им не е висока, около 3-4 лв, но повече не бих си купила от тях.
   Същия ефект има и това с череша (Cherry Blossom Moisturising Body whip) - намазах се веднъж и ми се припокри мнението с това за горното суфле. Серията "Care" е на същите цени кажи речи, но по-добра. Ароматите там обикновено са стандартни, но по-добре лек и обикновен, отколкото плодов (няколкоминутен) и ефект върху кожата нулев (за някои дори може да са изсушаващи).


   Това мирише по-леко от ванилията, пробвала съм и спрея от серията. И той беше същия, изпаряваше се много бързо.
   Не препоръчвам определено. Рядко попадам на подобни некачествени продукти, но няма да ги спестявам. За около 5 лв можете да вземете от маслата за тяло на Афродита, които са доста по-добри и в по-голямо количество.

1 коментар:

  1. аз имах този с праскова и роза, изобщо не ми хареса като аромат и ефект...

    ОтговорИзтриване