събота, 2 ноември 2013 г.

Oriflame Merry Moments Bubble Bath

    Коледа наближава и вече започва да ме обзема едно такова празнично настроение - носят ми се глитърни лакове и ароматите на козметиката с парфюмите искам да ми напомнят на тези топли празници.
    Всяка година Oriflame & Avon пускат серии (обикновено кремове за тяло, душ гелове, пяни за вана, сапуни и кремове за ръце) с канелени, ванилови, джинджифилови и подобни аромати на сладки, които са в духа на Коледа. Аз нали се радвам на такива, никога не пропускам да си взема от тях по едно, а понякога и повече. :)))
    Merry Moments е пяна за вана с аромат на коледни сладки - портокаловоканелен за моя нос. Консистенцията и е по-течна, отколкото си представям за подобен продукт и цвета е перленобял.

    Напоследък не ползвам гъба за тяло и си слагам в ръцете, след това нанасям на тялото... но нямам проблем с душ геловете или подобните на тях. Тази пяна обаче не се пени много и аромата й не е достатъчно силен за Коледен. Можеха да се постараят повече. Опаковката като се замисля и тя не е нещо особено, но толкова като за 5-6 лв. Опаковката е 300 мл.
    Вие пристрастни ли сте към празничните колекции на марките?

Няма коментари:

Публикуване на коментар