четвъртък, 31 октомври 2013 г.

Urban Decay Naked (fake - копие)

    Преди 2 месеца получих палитрата Naked, която всъщност е копие (fake, както сте срещали и сравненията повечето от Вас в нета) на оригиналната такава и вече няколко пъти ви показвах гримове с нея. Днес за пореден път я ползвах и вместо грим на деня, сметнах за добре да споделя впечатленията си от самите сенки и да дам име "UD Naked" на публикацията.


    Не съм имала възможността да видя и пробвам оригиналната, но тази не е никак лоша за парите си (15 лв от http://www.buyincoins.com/item/34736.html , а понякога когато има намаление - излиза около 12 лв). С база са сравнително покривни, напълно достатъчно за ежедневен грим. Евентуално можете да напластите за по-драматичен, но аз обикновено ходя с лек и светъл. Ползвам минералната база на Артдеко и ми издържат цял ден (гримирам се сутрин в 8 и вечер или късно следобяд свалям), а също и тази на Avon в бурканчето - нямах проблеми със събираните. Естествено след като минат няколко часа не изглеждат като току що нанесени, но не са се събрали. Тествала съм ги и в жегите, представиха се перфектно и тогава.
   Аз лично реших да не купувам оригиналната палитра, както се бях засилила, защото имам доста сенки в кафявата гама, а и качеството на тези напълно ме удовлетворява.
   Тези от Вас, които нямат възможност да отделят 70-80 лв, също могат да се възползват.
Ето и грима ми от днес с нея:







                                     * червило - Oriflame Triple Core "Ravishing Rose"

Няма коментари:

Публикуване на коментар