сряда, 30 октомври 2013 г.

Clynol (Essentials) Anti hair-loss Activate 1


    Първия "профи" шампоан, който имах възможността да пробвам. Не знам защо, но винаги съм пренебрегвала продуктите за коса и не съм купувала скъпи такива. Може би все още не ме е "налегнала" такава мания, а и предполагам идва от това, че не съм започнала да се боядисвам. За момента не съм си открила бели косми и дано, като знам колко често израства "цвета" и каква цапортия е.
   Clynol, доколкото знам от дамата, от която имам шампоана, се предлага в Англия. Доста запалена по продуктите за коса - затова се доверих като и казах, че имам косопад и търся такъв продукт. По-късно се разтърсих в нета и видях, че имало втора стъпка - тоник. Аз обаче не го взех, реших да пробвам първо шампоана и ако ми хареса да поръчам още веднъж с тоника.
  Аромата му е много хубав, прави впечатление че не е като на обикновените шампоани - не е плодов, а сякаш парфюмен. Не мога иначе да го обясня. Прави много хубава пяна и мека, измива косата добре и 3 дни е чиста, т.е. на толкова я мия. По принцип съм с бързо омазняващи се корени и винаги като купувам нови марки, се притеснявам да не попадна на такива. За съжаление обаче не видях ефекта, за който принципно е предназначен, а именно косопада. Вероятно трябва да се комбинира и с тоника за някакъв резултат и да се ползват 2-3 опаковки едно след друго, а също приема на някакви добавки няма да повлияе зле, но моя милост няма такова търпение и затова не съм повтаряла след като си изхабих опаковката. Може би се нуждая от по-силен продукт, а също маска, ампули и продукти с подобно предназначение.
   Цената му е около 5-6 паунда.
   Ако някой има "опит" и трайни впечатления от качествени продукти за косопад, ще се радвам да сподели в коментарите.

2 коментара:

  1. Здравей! Лично аз ти препоръчвам ВИШИ АМИНЕКСИЛ - АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД ЗА ЖЕНИ - доста са скъпички, но имат страхотен ефект! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Благодаря за включването и препоръката. Ще си ги запиша.

      Изтриване