неделя, 27 октомври 2013 г.

p2 Sand Style 040 Illegal

    Много пясъци излезнаха на пазара до момента, а и аз доста показах през изминалото лято, но май първия си придобит забравих. Той беше и първия пясък, който сложих на ноктите си. Още тогава се влюбих в ефекта на тези лакове и започнах бавно, но славно да добавям нови към колекцията си и все по-интересни. Най-любими са ми тези на Зоя, но p2 да не кажа, че хич не отстъпват. Вече съм ви писала за тях, за цената си са мноооого добри. Може би заедно със Зоя имат най-хубав и наистина пясъчен ефект. А този червения е и покривен на един слой, с 2 става по-наситен цвета.
    Предполагам сте гледали снимки, а и суочове в нета, все пак да припомня за тези, които не са. Ето всички цветове от пролетните:

      Само 010 и 020 нямам, като първия взех за приятелка и пробвах. Яд ме е, защото се оказа много хубав, а OPI Pussy Galore хич не ми хареса. Изчерпа се и не можах да се сдобия с него, но всяко зло за добро. Имам на Golden Rose 63, засега се утешавам с него.
     Наскоро пуснаха и нови есенни (номерата им започват от 070), ето и тях:


   А този е последния пясък на марката, с който бях и гостувах в блога на Teia Ted.

    Та, да се върна на Illegal - хубав червен пролетен и летен цвят.    Трайността е средно 2-3 дни при мен. Розовия и сивия дори ми стоят по-дълго.
 За цената си от 2 евро са чудни. Вие успяхте ли да се сдобиете с някой от тях?

2 коментара: