сряда, 25 декември 2013 г.

Коледен маникюр в червено и сребърно :)

    Здравейте, прекрасни мои :)))

    Честито Рождество Христово! Бъдете много здрави, усмихнати и добри. Обичайте се! Нека се сбъднат най-съкровените ви мечти и любимите хора са винаги около вас. 


     Днес вече беше време за смяна на лака и тематично - сложих 2 от новите придобивки (p2 Lost in Glitter "End up Glamorous" и резенчетата на Есенс) за още повече празнично настроение. :)
     Глитъра p2 "End up Glamorous" е страхотен! Първия слой е прозрачен и стои като ефект, но на втория покрива перфектно. Холограмните частици са разкошни и блестят като диаманти. Няма проблем с нанасянето и съхне бързо. Не закача! Него избрах да сложа на палеца, средния пръст и кутрето, а на останалите червен крем на Depend No.40, за да си пасне със сладките резенчета.



        С лепилото е малко играчка и трябва да внимавате в коя част на нокътя ще ги сложите, за да прилепнат възможно най-добре. Аз ползвах пинсета и с нея ги притисках, докато чаках да изсъхне лепилото.... след 4-5 мин. можете да нанесете дебел слой топ лак и сте готови. За момента нямам проблем, не ми закачат. Много са сладурски! В Българя нямам идея дали се продаваше колекцията, ако някой се интересува - да попита вносителите "Додис". ;)












   Извинявам се за омазания показалец, но не знам защо ми се оцвети четката на топ лака в червено след първия лакиран палец... Явно натиснах прекалено много. :)

2 коментара: