сряда, 7 октомври 2015 г.

Catrice Fall 2015 - Makeup Products

    Есента дойде, както и време за познатото обновление на част от редовния асортимент, което Catrice & Essence правят всяка пролет и есен. Преди около 10 дни, Додис бяха отново много мили и получих пакетче с няколко продукта. В този пост ще ви покажа 3 от тях - глос, сенки и бронзираща пудра, тези на Catrice.



      Deluxe Trio Eyeshadow са нови в асортимента, налични са 3 палитри. Моята е в бордо или 030 Rose Vintouch. Цветовете са много добре подбрани и за сини очи като моите, мисля че пасват идеално. Открояват се и ги подчертават. Качеството им не е никак лошо за дрогериен клас. Разпрашват се много малко, имат чудесна пигментация, не са сухи като повечето baked сенки (с 2 вземания с четката се получава плътен цвят) и с базата на NYX ми издържат цял ден. Свалям ги вечер непокътнати. Работи се изключително лесно с тях. За секунди преливам най-тъмния цвят в сгъвката. Можете да направите както лек грим, дневен, така и опушен вечерен. Аз направих 3 визии, които да ви покажа. Ако сте начинаещи и търсите евтини, но все пак с прилично качество сенки, ви ги препоръчвам.





      Номер 1 - нанесох на еднаква площ и от трите цвята:



      С яркорозово червило също стоеше добре, макар комбинацията с бордо като замисъл да изглежда налудничава. :)





     Номер 2 - на целия подвижен клепач от средния цвят, в сгъвката тъмнокафявото и съвсем леко от бледорозовото в основата.


     Номер 3 - до средата на подвижния клепач от светлия цвят, малко от средния за да направи плавна преливката между него и тъмния.



      Shine Appeal Fluid Lipstick е течно червило с витамин Е, което прави устните много сочни и с огледален блясък. За мен лично е глос, защото червилото принципно трябва да е поне малко по-пигментирано, но като изключим това и че не нося гланцове често, продукта ми хареса доста. Има аромат на някакви сладки бисквитки, но не е химичен. Прави супер гладки и меки устните, не се разтича и издържа до 2 часа с ядене. След като изчезне, не изсушава. Апликатора му е от най-удобните, които съм срещала. Цвета на 070 Better Make А Mauve е подобен на пепел от рози на моите устни, но на снимките изглежда почти прозрачен заради естетвения им малинен пигмент. Има фини блестящи частички. Не е лепкав и като цяло е супер комфортна формулата му. Ако обичате глосове, им обърнете внимание. Върху червило също стои добре. Не се събира във вътрешната част в една линия.







      И последният продукт, за който ще прочетете в публикацията, но не последно място по качество, е бронзиращата пудра Sun Glow Mineral Bronzing Powder. Цвета на 010 Golden Light на пръв поглед е доста жълт, но с правилната четка и ако не прекалявате, придава много топъл завършек на лицето. А фините шимър частички омекотяват и финиша е, като целуната от слънцето кожа, с лек загар. Аз не съм Снежанка и все пак кожата ми е сравнително бяла, пасна ми добре като не се унасям с количеството. Текстурата и е копринена, финосмляна е и доооста пигментирана. Ако имате тежка ръка, ползвайте рехава/рядка четка (вижте черната по-долу), която не загребва много продукт иначе може да станете с неприятен жълт контур. На всички снимки по-горе, съм с нея и както се вижда, не съм жълта. :)
       Има само един недостатък - разпрашва се, но на фона на всичко останало, преглъщам и ми влиза в често използваните продукти. Втора седмица посягам към нея. Държи се прилично цял ден, като вечерта леко избледнява.




     Със скосената четка на Zoeva също се нанася и прелива лесно, но трябва да се внимава, защото лесно става на черти. С другата вече се работи доста лесно.




Опаковките и на трите продукта са стабилни и се затварят плътно. 
Харесаха ми определено, имат моето да. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар