събота, 10 октомври 2015 г.

Essence Soo glow! 20 Bright up your life

     Търсите бюджетен хайлайтър, който да се нанася лесно и бързо без да изисква умения, то Soo glow! cream to powder highlighter е вашият продукт. Макар че е кремообразен, а аз лично доскоро изпитвах ужас от продукти под такава форма, за да не стана на петна или изобщо да успея да го нанеса като хората, е един от най-лесните за начинаещи и не само, хайлатъри.
     Текстурата му е мека, подобно на масло и за секунди с пръст се разнася и прелива. Ефекта му е страхотен. Стои леко мазничък и мокър, но в добрия смисъл на думата. Залепва толкова добре за кожата, като такъв продукт под формата на пудра. И цвета му е плътен, със студен подтон. Икономичен е, нужно ви е съвсем малко количество. Не напразно събра голям брой похвали от ползвалите го и препоръки.


     Опаковката му е мъничка и  много компактна, идеална за път и чанта. А цената е 6,20 лв. Предлага се в още 2 цвята, но не съм сигурна дали в България ги има. Аз само този съм срещала по магазините. Напоследък и трудно се открива, не знам дали няма зареждане или ще го спират, но все още си стои в сайта като част от редовния асортимент.



      Издържа прилично доста часове, обикновено при мен в края на деня е поизбледнял и липсва на места, но е нормално при 10 часово носене. Подходящ е и за дневен, и за вечерен грим. И на бели, и на среднотъмни кожи стои красиво.




      Трудно се хваща на снимки, но пробвайте на място в магазина и ще разберете колко е добър. :)





Няма коментари:

Публикуване на коментар