вторник, 6 октомври 2015 г.

Evagarden nail polish No. 697 Withered Rose

     Evagarden е италианска марка, създадена през 1979 г. като специалиазирана компания за козметика и процедури с етерични масла. Произведени са в Италия уж, но на опаковката на лака е посочено Франция. Много странно. Можете да откриете Evagarden в магазин Мория, София. Цените им не са ниски и се мерят почти с високия клас. Лаковете са по 20 лв. Приятелка ми предостави лака за проба и каза, че фдт им са по 60 лв. За първи път чувам марката, затова и не мога да кажа друго като отзив. Ако някой е имал досег с нея, да сподели.



     Лаковете им са с иновативна висококачествена формула, която е хипоалергична, дълготрайна (водоустойчива) и без агресивни вещества - Toluene, Formaldehyde, DBP, Camphor FREE. Обещават и добро покритие. Могат да се ползват от бременни жени. Съдържа UV филтър и е дерматологично тестван.




     Консистенцията на лака е идеална и много лесна за употреба. Нанася се като масло и на два слоя покрива безпроблемно. Съхне горе долу бързо и има доста добър блясък самостоятелно. Цвета е млечен шоколад с фини златистопрасковени шимър частички. Не е типичния шоколадов нюанс, какъвто сме свикнали да срещаме и си представяме. Преди аз лично го намирах за бабешки, но този не е. Най-много съм разочарована по отношение трайността. Още на следващия ден връхчетата ми започнаха да лъсват и блясъка леко се помътни. За два дни изглежда като на 4-5. Предвид стойността му, не бих препоръчала и предпочитам Zoya.



Няма коментари:

Публикуване на коментар