четвъртък, 5 юли 2018 г.

Avon Mark Gel Shine nail polish - Contrast Boost, Golden Eyes

          Avon всяко лято пускат разни лимитирани продукти в категорията декоративна козметика и за мен тази година откритие са 5-те блестящи цвята от лаковете за нокти Mark Gel Shine, а именно Contrast Boost, Golden Eyes, Over Intesified, Pop Art, Sparkle Lens и Exposure Boost. Суочове на всички можете да видите тук, а аз днес ще ви покажа първите два.


           Contrast Boost е разкошен светъл тюркоаз с фини златисти частички. Толкова красив морски блестящ цвят и с почти метален финиш, не бях виждала скоро. Покрива идеално на 2 слоя, нанася се като масло и не оставя черти. Бих го носила дори и през зимата. Напомня ми и на заскрежено и на Zoya Fei, но тя е по-тъмна и подходяща за студените месеци.

   
            Golden Eyes е със същите характеристики и идеалната среда за хубаво злато, което не прави ръцете по-жълти и мръсни. Нито пък циганее. Него също бих сложила спокойно през есента и зимата. Би се съчетало с червено, лилаво и горско зелено.


             Много се колебаех дали да ги нося и двата, макар златното да е акцент, но смятам че си паснаха и се получи интересна комбинация. А с тези еднорози, е още по-готино!


                       Стикерите са от тук, а бялата основа е Farmasi 02.


            Лаковете поръчах миналия месец, но ги има намалени и в настоящата брошура по 3,99 бройката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар