петък, 6 юли 2018 г.

The Body Shop Banana Shower Cream

              The Body Shop тази година обогатиха асортимента си от продукти за тяло като прибавиха нова серия с банан, каквато имат в грижа за косата. Аромата на душ крема е идентичен с този на шампоана и маската. Не съм пробвала йогурта и маслото, но предполагам че е същия.


              Текстурата е кремообразна, типична за душ кремовете. Прави мека пяна, но не е пухкава и обемна. Важното е обаче, че е грижовна към кожата за тялото и не изсушава. Запазва нейната влага. Обичам да го нанасям директно с ръцете си, а не с гъба. Мек и нежен е, обвиващ в страхотно ухание! Не остава след баня обаче.



              А аромата е точно като на вкусните банани Dole от Еквадор. Сочни и много сладки, с кафеви петънца. Органични са плодовете в серията Banana. Сякаш сте направили на пюре хиляди от тях и сте го сложили в тази тубичка.


           Както знаете, марката работи с хора от бедни региони, които се издържат от събирането на продукцията, производството на масла и други съставки. Тук историята на партньорството на The Body Shop е с експерти от търговската организация Ел Гуабо и повишава техния жизнен стандарт. Те се намират в биосферата Macizo del Cajas в югозападната част на Еквадор. Тази организация също помага на жените, за да имат равни права с мъжете. Купувайки продукти от серията за коса, подпомагаме живота на всички тези хора. Ето затова я обичам марката и често си купувам продукти от тях. Цените им са по-високи от дрогерийни, но има защо. Веган са и използват хубави съставки.




            Душ крема е на цена от 9,90 за 250 мл, а малкия 60 мл струва 4,90 лв. Има и йогурт за тяло, който е 17,90 лв. Маслата за тяло, доколкото разбрах, ги няма засега. А ако заредят тези сетове, ще съм много щастлива и взема заради сладурския несесер!


Няма коментари:

Публикуване на коментар