неделя, 1 юли 2018 г.

Faberlic Vita Mania Cranberry & Strawberry body scrub

             През изминалите две лета, ползвах големи количества скраб за тяло, но от миналата все забравям като съм в банята и не успявам да изразходвам толкова. Но пък тази пролет не устоях при добрите отзиви и си взех на Faberlic с червена боровинка и ягода. Чудех се на варианта с бял шоколад, но плюсовете бяха в полза на този и реших да е той.


         На пръв поглед, при отваряне на кутуята не прилича на захарен и наподобява ягодов конфитюр. Веднага ще си помислите, че частиците му не правят нищо и е само глезотия. Тук обаче идва изненадата.


        Скраба освен семенцата и по-точно костилки от черупка, има и захарни частици. Тази комбинация го прави  достатъчно груб, и доста прилично почиства. Не дразнят кожата, но не са никак безобидни. Няма мазен филм след него, а само чиста, мека и гладка кожа. Не изсушава, но и не подхранва.
         Аромата обаче трябва да отбележа, че е супер реалистичен. Не помня досега да съм усещала по-хубави червени плодове в козметичен продукт. Сочни, сладки и изключително вкусни ягоди с червени боровинки. Мноого лека тръпчивина има от вторите, което пък придава и свежест. След баня не остава, но и удоволствието под душа за тази цена е несравнимо.


        За разлика от Рефанските, ексфолианта на Faberlic не е толкова неикономичен. Би стигнал за 10 пъти, а другите при мен на 7-я са свършили при употреба върху цялото тяло. Частиците са на гъсто и груби, затова и ви е нужно по-малко количество.


        Цената му при намаление е около 6 лв, което за 150 гр продукт мисля че си е напълно приемливо. Серията предлага още душ гел, течен сапун, крем за ръце и маска за лице в саше с този аромат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар