събота, 7 юли 2018 г.

Bonilash - серум за мигли

         Очите ни са прозорец към света и огледало на нашата душа. Не напразно е казано, че те говорят най-добре за човека. Затова са и онази част от нас, на която първо се "спираме" при запознанство. И по тази причина, ние дамите държим много на тях. Стараем се да ги подчертаваме така, че да покажат най-доброто от нас. Дори когато нямаме много време, спиралата не я пропускаме. Защото се нанася за секунди, а прави чудеса - отваря погледа и окото като цяло. Но не всички сме надарени с гъсти и дълги мигли, затова се налага да прибягваме до малки хитринки и "откритията" на козметичната индустрия.
          Такова са серумите за растеж. Аз вече съм пробвала 2 пъти Realash, а днес ще ви разкажа за по-бюджетен вариант - Bonilash. Той съдържа bimatoprost, което е основното активно вещество, ефикасен стимулатор на растежа на миглите. Има положителен ефект върху дължината и плътността им, засилва ги и прави естествения им цвят по-наситен. Биматопростът действа на корена на миглите, като раздразва фоликула и активира неговия растеж. Стимулира образуването на нови. Останалите съставки урея, биотин и пантенол пък помагат за хидратацията, подхранването и успокояването.







             Опаковката на Bonilash е стандартната за този тип продукт - прилича на очна линия с тънка четка, но в случая е за нанасяне на гелообразна прозрачна формула.


              Няма аромат, но се усеща леко пощипване и като парене малко след поставянето му. Това не предизвиква зачервяване или каквото и друго да било. Вече го използвам от 2 месеца и не е имало проблеми. Нанасям го не само по линията на горните, но и под долните мигли. Реших да си направя експеримент този път, за да видя дали ще има ефект и при тях. Не съм забелязала обаче да има промяна. Имайте впредвид, че производителя изрично е указал на кутията да не се нанася по долните мигли! Както и да не се ползва при раздразнена кожа и след операция или непоносимост към някоя от съставките.


            Както подейства Realash преди години, така е и с Bonilash сега. По-дълги, по-гъсти и лесни за "контролиране" мигли. Не съм забелязала да падат. Спиралата се нанася много по-бързо и подрежда за секунди, не се налага напластяване. Моите не са от най-късите, но ще ви оставя да прецените как изглеждаха преди да започна серума


                                       и как изглеждат сега (2 месеца по-късно):


             Дори без да съм сложила спирала, видимо се забелязва разликата.


           Сега със спирали, които преди да започна употребата на серума бяха да не кажа ужасни за мен (разрошваха и спластяваха или друго), получавам прекрасни мигли и то за минута!


          Ефекта разбира се ще трае докато ползвате продукта и малко след него може би, но както знаете - няма вечни резултати. Трябва си постоянство. А опаковката стига за около 3-4 месеца.


           Определено останах доволна от Bonilash и го препоръчвам на дамската аудитория с къси и редки мигли, които искат да привличат с поглед! А защо не и ако искате просто да ги подхраните и уплътните?


           Цената на опаковката е между 45 и 55 лв, зависи дали има намаление.
           Моят спечелих от игра във форум "Бг мама".

Няма коментари:

Публикуване на коментар