вторник, 21 август 2018 г.

Real Techniques Powder Blue B02 Soft Finishing Brush

             Real Techniques се оказа един много успешен бранд за четки за грим и до ден днешен, сестрите pixiwoo не спират да попълват асортимента с нови и лимитирани колекции. Обновиха някои от първите на пазара и продължават да се развиват непрекъснато, за да са в крак с последните тенденции в грима. През есента на 2017, ако не се лъжа, се появи луксозната PowderBlue Collection. И точно за нея ще си говорим днес.
            В началото на лансирането й, цените бяха близки до високия клас и затова не смеех да слагам в уишлист нищо. А и не ми се занимаваше с поръчка от чужбина. Но това лято ми се усмихна късмета и попаднах на страхотно намаление в gratis в Турция, откъдето си закупих Soft Finishing Brush за 72 лири или 27 лв. Предлагат се и в български сайт - тук.


            Кутиите не се отваряха и в магазина не позволиха, затова седнахме в любимото Mado за десерт, където ползвах wi-fi и отворих да прочета няколко мнения. Най-много плюсове и суперлативи имаше за B02, затова след 30 минути се върнах и си я купих. А и четки за пудри, фдт и блендиращи за очи имам доста. Надделя това, че мога да ползвам за няколко зони на лицето.


            Косъма й е синтетичен, но изключително мек и гали кожата буквално. Никакво боцкане не се усеща. Подходяща е за хайлайтър, като спокойно позволява напластяване и не разпрашва продукта. Нанася чудесно руж, като отново можете да прецените на каква площ и колко наситен желаете да бъде. Перфектна е за запечатване коректора под очите, защото обхваща с един замах зоната и не напластява пудрата. Стои естествено, сякаш прави фин воал. И не на последно място - нанася чудесно контуриращ продукт. Точната големина е за оформяне на скулите, така че няма как да сбъркате. Важно е да се отбележи, че пухкавата й глава прави плавни преливките и не можете да заприличате на клоун. Не отнема твърде много продукт, затова и аз повтарям, а завършека е като след професионалист. Необходимо е само да движите ръката си и тя сама прави всичко!


             Не мога да пропусна и външния вид. Много красиви дръжки и цветове са избрали. Аз съм заклет фен на синьото от години и съм влюбена в дизайна им. Удобни за захват и красиви за окото. Опаковани стабилно и биха били чудесни за подарък!
              При прането й не са падали косми и черна боя, което считам за още един плюс.


             Ако имате място за поредната четка в органайзера на тоалетката, търсите си нова мултифункционална или пък хубав "инструмент" за контур/хайлайт, Soft Finishing Brush няма да ви разочарова. Отличен помощник за гримопристрастените е.


            Вие имате ли някоя четка от колекцията и доволни ли сте от нея? Аз смятам да разгледам B03 и B04 следващия месец, ако има отново намаление.



Няма коментари:

Публикуване на коментар