понеделник, 20 август 2018 г.

Wycon Baked Blush 103 Light pink

           Покупката на нов руж, хайлайтър или червило води до големи дилеми - трябва ли ми наистина, имам ли такъв цвят и финиш.... и накрая винаги везната накланя до това, че колко е още една нова кутийка в шкафа? Намирам си извинения да взема поредния, макар да съм с над 20. Вече имам всякакви цветове за всеки сезон от годината или пък подтон червило. Но двата универсални и използвани от мен ежедневно нюанси са розово и прасковено. А когато стоях пред огромните конзоли в Wycon във Флоренция и чудейки се 5 минути какво да си взема освен един лак, се спрях на печения руж в цвят 103 Light pink. Стори ми се подходящ за всяка визия и не сгреших. Цената му беше 9,90 евро.


             Марката вече за съжаление не се предлага в България - не се разбраха с франчайза, затова ако пътувате в чужбина и видите магазин, не се поколебайте да влезнете. Сходни са с Кико и има какво да ви изкуши. Много червила, моливи, сенки, четки, лакове за нокти и пудри за лице. Със сигурност трудно ще си тръгнете без нищо. Печените ружове се предлагат в 8 цвята.


             Опаковките на тези ружове за мен не са най-доброто, малки и компактни, но пък от обикновена пластмаса и картонената кутийка се цапа доста лесно. Обаче за пътуване са страхотни, защото не заемат много място и се затварят плътно чрез щракване. Отварят се с лекота, ако се чудите дали не е възможно да повредите маникюра си. Няма шанс. ;)


            103 се оказа прекрасно светлорозово с прасковен подтон, което има страхотен озаряващ финиш. Фини частички, нежен цвят и правещ бузките ви сияещи без да идва в повече. Носила съм го десетки пъти и с какви ли не червила, винаги стои добре. Естествен е завършека му и се нанася с лекота.


             При първото нанасяне бях леко разочарована. Явно загребах прекалено силно с четка 126 на Zoeva и цялата кутия стана в прах. След това очевидно свикнах и спрях да виждам това разпрашване, та дори почти не съм посягала към друг руж последните 2 месеца. Изглежда светъл и безобиден при суочване, но когато нанесете на кожата над фдт, цвета е достатъчно наситен. Допада ми че позволява напластяване и можете да контролирате наситеността му.


             Няма брокати, а само ситни озаряващи шимър частици. Залепва много добре и стои почти цял ден без да помръдне. Единствено ако сте с мазна кожа или просто фдт ви изчезва от топлото, е възможно да започне да избледнява или стане леко на петна. Като цяло проблем с издръжливостта при мен няма. Не се окислява и променя от сутрин до вечер.


               Ползвала съм го над 20 пъти и количеството сякаш не помръдва. Смятам че ще ми стигне за доста дълго време и се радвам, защото е чудесен руж във всяко отношение.


             Не са ми се появявали пъпки от него и дразнене по кожата, така че нямам причина да не му пиша заслужена 6-ца. Препоръчвам Ви да го потърсите и разгледате, ако пътувате и има къде да пробвате в техен магазин. Ще се хареса на дамите със светла кожа най-вече. ;)


           На снимки изглежда блед заради светлината или светкавицата, но ви уверявам че има достатъчно цвят на бузките и придава прекрасна руменина. :)





Няма коментари:

Публикуване на коментар