събота, 4 септември 2021 г.

Essence Berry On - хайлайтъри и течно матово червило

              Лимитираните колекции на Essence все по-рядко стигат до нас, но пък не мога да не ви споделя находките, които открих във Варна преди месец. Реших да влезна в Лили след плаж, което е близо до входа на Морската градина и останах изненадана като видях на щанда Berry on. Почти извиках от кеф, защото имам палитрата сенки и я обожавам. Ако помните, бях ви я показала през зимата. Не съм спряла да използвам от тогава. Очевидно са останали бройки и са заредили серията тук на някои места. За щастие я видях и в едно от Лилитата в Стара Загора тази седмица, а предполагам има и в други градове. Затова всъщност реших да направя отново публикация, ако ви харесат продуктите и имате нужда от нов хайлайтър, да ги потърсите.

                            Но и червилото е мноoooго добро, така че си струва да потърсите Berry on!


               Казвала съм че за червила и спирали не виждам смисъл да давам голяма сума, защото дрогерийните марки вече предлагат страхотни продукти и струват колко парче торта. Е, мога да го потвърдя и за всичко останало от категория декоративна козметика, с малки изключения при сенките. И тези три неща са типичен пример, че не е нужно да платите трицифрена сума за качество. Обикновено марката вдига цената. ;)

              Още имам чисто нов от първият ми и много любим хайлайт изобщо на Essence Fantasia и тези от Berry On, ми напомниха много на него. Същото качество - приятна текстура, която не е суха или пък прекалено маслена, прави чудесен ефект върху скулите без да лъщите отдалеч и кожата да има вид на мазна, позволява напластяване и издържа. Освен това не съм забелязала да стават на петна, принтовете са супер сладки, а цветовете универсални. Не можах да се спра само на единият, затова си купих и двата. 


               01 Berry On My Mind е розово, което излежда опалесцентно и по-наситено преди да го нанесете, но щом вземете с четка и прелеете с лека ръка ще видите колко всъщност красив е и липсва онзи на пръв поглед евтин цвят. Няма тестери, така че погледнете суотчове преди да купите. За мен лично си струва и би стоял добре на топли кожи, а на такива със студен подтон вероятно няма да изпъкне толкова.




                 Спокойно позволява да напластите за повече блясък, но на мен на един слой ми е достатъчен за ежедневието и стои много сладко, нежно и елегантно.




                 Бежовият 02 Berry Vibes! ми напомня на MAC Soft & Gentle, който е в златистата гама и също харесвам. Този е повече към нюд, но е с топъл подтон и би стоял страхотно на кожа с тен или пък ако предпочитате неутрални нюанси.

                        Само погледнете тези сладки черешки и надпис!







            Течното матово червило ме впечатли, а не очаквах подобна трайност и финиш. Толкова е матово, колкото и Kat Von D Everlasting. Засъхне ли, издържа с часове, не се усеща почти и не изсушава допълнително устните. Не се събира, не оставя онази неприятна линия и е комфортно. 


              Не се размазва и само след консумиране на мазна храна започва да се изтрива. На снимките можете да видите колко е наситено на един тънък слой и как перфектно се нанесе дори без молив. Цвета е 01 Berry Nice и е разкошна тъмна малина с мауви подтон.



               Хайлайтърите са на цена от ~ 7 лв по спомен, а червилата около 5 лв. Открих ги в сайта на Додис на промоция и ви препоръчвам да пробвате в случай че сте любопитни и носите подобни цветове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар