четвъртък, 28 октомври 2021 г.

Cacharel Yes I am Pink First

               Изобилието от аромати на пазара в днешно време е голямо, а новите лансирания вече са като топъл хляб. Избора е голям, но качество липсва и рядко ще срещнете интересна пирамида. Разбирайте малка трайност, посредствен аромат и изобщо липсва на гъделичкащо чувство. Но пък при постоянно изучаване и четене, се намират готини парфюми на прилична цена. Cacharel Yes I am Pink First е точно от тях.

     

                 Последните месеци пробвах доста нови аромати, но рядко бях привличана и да поискам за колекцията си. А и да препоръчам. С времето човек се научава да обръща внимание на по-бюджетни и невзрачни на пръв поглед марки. Кашарел може би е такава. Разбира се имат и големи хитачки, като Amor Amor. Но нека поговорим за сравнително новите попълнения. Yes I Am може да е поредния сладък и вкусен парфюм, но фланкъра му в 'розово" си струва пробата и придобиване, ако обичате кокетните и закачливи ухания.


                  Започва със сочна, ярка и почти газирана малина със сладка круша. Буквално е като малинова лимонада с джинджифил, резенчета круши и няколко листенца портокалов цвят. Хем плодов, хем цветен, хем леко пикантен.


                   Сладостта е много премерена, в комбинация със сочността на червените плодчета и свежест от жасмина, излъчването е момичешко и радостно. Няма лепкавост и ванилов акцент, така че ако не си падате по гурметата и ориенталците, Yes I am Pink First е чудесен за ежедневието. Харесва се и от тийнейджърки, и от момичета на 30, и дори дами на 40 +


                    Сочния и ярък малинен старт с току що разрязани хрупкави круши не се задържа много дълго. Усещат се в първите 30 минути ясно. След това остават приятна диря и плодов привкус. Но се появяват нежните портокалови цветчета с току що разцъфнал жасмин, обгърнати от пресен джинджифил. Комбинацията е жестока и се оценя дори от малки момиченца на 7-8 год. Изпитано. :)


                  Базата също е интересена и пикантния, пиперлив характер на кардамона се вписва чудесно в излъчването. Има и мляко със сандалово дърво, които пък правят меко и топло креместо с почти ядков привкус звучене. Ако сте свикнали с ванилия, амбър и тонка, с онези гушливи зимни аромати, които напомнят за есенен уют, тук е избягано от това. Няма го и онова напомнящо за току що изпечени бисквити. А по-скоро е като млечен шейк с малини, леко пикантен, свежарски и след него нямаш нужда от вода. 


                  Комфортен, млечен, интригуващ и сочен е този Cacharel. Пръскаш и се озоваваш в цветна пролетна градина с рокля в пастелни цветове, поруменели бузки, розови устни и се радваш на топлите слънчеви лъчи. За повече сладост пробвайте първия Yes I am, защото на този е добавена пикантност и е по-свеж. Щастлив и женствен, аромат който вече ви напомня да захвърлите гуменките и изберете класически обувки или просто да се превърнете в дама. :)

                     Не е от най-трайните, излъчващи и шлейфови аромати, но се усеща поне 3-4 часа и в първия час е ярък и впечатляващ. Концентрацията е EDP. Вкусен, момичешки, забавен и дори леко съблазнителен. Щом се забелязва от мъже и питат кой е, е повече от достатъчно. ;) Тестера в parfimo.bg се хваща на доста добра цена и ако купувате за близък или себе си, съвсем спокойно можете да си спестите половината сума за кутия. В момента е на 51 лв, но пада и до 35 лв. В azo.bg е 44 лв. например.

Няма коментари:

Публикуване на коментар