вторник, 26 октомври 2021 г.

Sephora Collection Eyestories Fresh Florals

            Поредната палитра намери място в моята скромна колекция, но този път не е с бейсик цветове и каквито имам много. Sephora Eyestories Fresh Florals е супер свежата в розови тонове и с най-якото жълто, което стои разкошно на подвижния клепач или пък за акцент по линията на долните мигли. Без да се шегувам! Не е нито папагалско, нито пък супер екстравагантно. За моите очи хем раздвижва погледа, хем създава готино настроение. Мога да правя гримове с нея през цялата година.



              Чела съм много отзиви за сенките на Sephora Collection, които са излизали през годините и винаги са били добри. Досега обаче не бях пробвала нищо. Само от прословутите течни матови червила, които не ме впечатлиха. Идваха ми изсушаващи и поне мен не успяха да ме спечелят. Но тези компактни магнитни палитри са просто страхотни! 



                Цветовете на Fresh Florals са доста приятни и интересни. Гамата е розова с мауви подтон и имате два блестящи в шампанско нюанса. Знаете че зависи и от вашата кожа, та най-добре ако има тестер да пробвате. Поне при мен са такива. Финиша на Orchid е сатенен, а Florist заеднно с Rosebud и Sunflower са матови. Останалите два Petal и Dew, които за мен са шампанско и розов нюд са блестящи.



                 Текстурата е мека и като копринена. Само с леко докосване се загребва от тях. Ако взимате с пухкава четка, се прашат малко. Не е нещо притеснително и не са трудни за работа изобщо. Достатъчно пигментирани и с малко база, максимум два слоя стигат за наситен цвят на клепача. Още когато правих суотчовете разбрах, че качеството им е добро и не сгреших.



                  Не избледняват, не се събират и да стават на петна. Изключително бързо и лесно се правят гримове с тях. Буквално за 5 минутки и то без да бързам, постигам чудесен резултат. А с очна линия ефекта е като след гримьор. 



                  В случай че си търсите малка палитра за пътуване, за ежедневието и която да не струва трицифрена сума, а и заема място в шкафа - страхотна е! Минали са много марки през ръцете ми, но Fresh Florals още с първата употреба ми хареса много и ще си я използвам с голямо удоволствие. 




             Спечелих палитрата от игра и не знам колко точно струва, но предполагам че цената е прилична, около 20 лв (в американския сайт са 10 $) и предвид качеството, определено ги препоръчвам. Хвърлете им око, ако ходите скоро в магазина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар