петък, 31 май 2013 г.

Последните покупки

    Днес си получих поръчките от Avon & Oriflame от последните каталози, така че скоро очаквайте подробни публикации. Избрах главно продукти от лимитирани колекции, които марките пускат всяко лято. Няма да лъжа, че причината да купувам повечето неща са шарените опаковки и плодовите миризми. Голям фен съм им. :)


  
    Ако се чудите за нещо дали да го вземете и искате моето мнение, не се колебайте да ми пишете. Ще се постарая възможно най-бързо да го изпробвам и пиша за него!

6 коментара:

  1. Oх тоя Essential крем на орифлейм и аз бих си го купила само заради яката опаковка :D <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда, много е сладурска. А днес за пръв път се намазах с него и мога да кажа, че за лятото е перфектен. Има любимата за мен консистенция. Овлажнява, но не оставя мазен филм, а попива малко след като се намажеш. Кожата ми остана мека и гладка без да е суха. Аромата няма да го коментирам - божествен. :))

      Изтриване
  2. Здравей! Как са откъм трайност тоалетната вода и спреят Riviera goddess? Благодаря предварително ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Спреят го нямам, но тоалетната вода е с много добра трайност за цената си. От едно пръскане ми издържа 5 часа. Мирише много морско и готино, нещо подобно на кокос - ако се сещаш имаха една лимитка преди години (Tahitian). Напомня ми на нея.

      Изтриване
  3. Оазис продуктите ми се струват интересни. Ще чакам отзиви. Лимитирана серия ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, лимитирана колекция е. Всяко лято пускат подобни.
      Скоро ще пиша подробно за всичко. Успях само бегло да тествам двете тоалетни води и крема. Бялата наподобява Лед и Въздух от редовния асортимент, другата е екзотична.

      Изтриване