неделя, 18 август 2013 г.

Звездичка :)

    Макар да е насочен главно към козметиката и маникюра блога ми, реших да разнообразя и пусна по-различна публикация от обикновено. Вече веднъж или два пъти показах облеклото си, надявам се да не съм ви досадила с което. :)))
    Не излизах на специално място и бях спортно, ежедневно облечена. Купих си въпросната туника със звезда в края на юни, защото исках да се видя с такава дреха и клин. Много ми харесваха подобни модели, с които виждах разни момичета, та се сдобих и аз с подобна. :)
Беше евтинка - около 22 лв. Клинът пък купих съвсем спонтанно за смешните 3 лв.
Не съм модна икона, но мисля изглежда доста младежко и семпло.



    Забравих обаче да спомена, че имаше лека реформа на туниката. :)))
    В момента предполагам знаете за нашумелите модели, които са отпред по-къси и отзад по-дълги... та и тази беше такава. Обаче за моя ръст от 1,55 идваше доста дълга и ми изглеждаше смешно. Затова я скъсих отзад и оставих педя по-дълго от предната част. Та така вече може да се каже, че стои добре и ми харесва. Ето я преди това (мразя кифленските снимки, но като се видя отстрани преценям как ми е дадена дреха, затова от скоро се снимам в пробните и тогава купувам :D).



  Грима ми беше pin-up, публикацията от снощи. :)))
  Много се вдъхновявам от Десислава (Mirsea от http://mirsea.bg-damma.com ) напоследък. Тя редовно ходи с очна линия и ярко червило, които й стоят страхотно. Като цяло стила и е много интересен, макар повечето хора да го смятат за откачен предполагам. :))


   Косата ставих свободно пусната, леко се беше начупила от шнолата през деня и дори ме питаха дали не съм се къдрила с маша. :)))

6 коментара:

  1. Ей, звездичке :) Прави по-често публикации на тази тема :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много свежо, Ивче! И аз съм "за" повече такива публикации. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Ще се постарая да правя повече от тях, стига да имам какво да покажа. :)

      Изтриване
  3. Ох, че сладко <3 Много рядко слагам червено червило, но на теб ти стои страхотно :3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси. Ама и на теб такива ярки цветове стоят жестоко. Може би не си свикнала. :) Онова Римелското обаче си е твоята запазена марка, с която запали всички. :D

      Изтриване