неделя, 13 октомври 2013 г.

Essie Summer 2013 "Naughty Nautical"

    Naughty Nautical е прекрасен тюркоазен цвят от лятната колекция на Essie за 2013 год. Ярък, с фин сребрист шимър и покривен на 2 слоя. Много добра консистенция, очудващо за Еси. Те заедно с Опи са най-нехаресваните от мен марки, понеже се точат при нанасяне, не покриват, правят балони и са с рекордно ниска трайност от 1 ден.




  Напоследък явно са пооправили някои от тези недостатъци, защото този се оказа страхотно попадение. На 3 дни без забележки (освен леко чукнати връхчета на 2-3 нокътя, защото ми се цепят напоследък) при всекидневно къпане, а вчера и пране. Нямаше и балони, нещо което ме зарадва много. Въпреки, че топа ми ги скрива по принцип, не забелязах такива преди да го сложа.




   Цвета е супер - летен и готин. На сянка е обикновен, а на слънце "заблестява". Не е нещо кой знае какво, но на мен си ми харесва. :) Golden Rose Paris 222 е по-ярък (крем) - за него съм ви писала вече.




    Ако обичате тюркоаз и зелено, то това е вашият лак.
    Сигурно се чудите защо есенно време съм с подобен цвят - ами защото късно го получих и понеже беше слънчево тези дни, а не исках да отлежава до следващото лято, го сложих без много да му мисля.



   Взех го от http://transdesign.com/ за 14 лв, ако не се лъжа. Сега гледам са по 4 $ вече, явно интереса е намалял и са свалили от цената - излиза 11 лв. И понеже получавам запитвания как поръчвам от сайта - комбинираме се и когато се поръчат 9 лака, доставката на бройка е 3,20 $ (т.е. около 29 долара за всички).

2 коментара: