сряда, 16 октомври 2013 г.

Fall Outfit

     Днес бях в настроение и с новата ми любима туника, затова помолих и колежка да ме снима. Мисля, че може да мине и за зимата тоалета, като сменя връхната дреха в големите студове. Нали още сме есен, затова и така реших да кръстя поста. :)














                                          
      Палтото е от H&M, което ви показах в придобивките миналия месец (от някаква колекция на Жизел Бюндхен, доколкото разбрах).
      Ботите са на Mat Star - доста търсих миналата зима и се бях отчаяла, че няма да намеря нещо, което да ми хареса, но в крайна сметка си избрах тези и никак не съжалявам. Много са удобни и стилни.
          Туниката, шала и чантата нямат марка. Купувала съм ги от обикновени магазини, защото са ми харесвали. :)

   Как ви се отразява този сезон? Аз принципно не го обичам, но тази година ми е приятно и за първи път може би му се наслаждавам. С падналите листа в градинките, леко проблясващо слънце и тук там зеленина... 

7 коментара:

  1. На мен това ми е любимият сезон. Харесвам масивни обувки, стабилни - малко тип кубинка, но по-елегантни. За дрехите нещо по-тъмно. Харесва ми червилото, което си използвала.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, това палто... прекрасно е! След като го видях в предишната ти публикация, веднага го потърсих в H&M, но бяха останали само големи размери. Много хубав аутфит!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Палтото наистина е много хубаво, особено за парите си. И аз, както писах тогава - още на втория ден на зареждането им в магазина в Стара Загора бяха останалите големите номера (от 38 нагоре) и добре, че бяха продавачките да се обадят във Варна да проверят. Сигурно има подобни по магазините и в ХМ, но ще са по-скъпички.

      Изтриване
  3. Сега ми кажи, че ботите са от Свищов и идвам хахаха :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иве, от тук са да. От магазина в търговския горе срещу градинката до Била. :)

      Изтриване
    2. Вчера съвсем случайно ми се изпречкаха едни пред очите, които адски ми харесаха си ги взех, иначе като нищо щях да те навестя, страхотни са! Липсва ми Свищов заради факта, че като тръгна от горе до долу на улицата и си намирах всичко, което търся :-)

      Изтриване