неделя, 13 октомври 2013 г.

Oriflame Triple Core Lipstick "Ravishing Rose"

    Преди 3 години Орифлейм пуснаха серия червила с допълнителни балсам и блясък в тях, наречена Triple Core. Аз и моя приятелка си поръчахме "Ravishing Rose", но като пристигна леко се разочаровахме. Оказа се доста по-тъмно от снимката в каталога, а аз тогава не носех подобни цветове. Чудех се на какво отгоре са му лепнали името Роза, при положение че е кафяво. Но ето сега 3 години по-късно го оцених и бих си го купила отново, когато го изразходя. Меко, покривно и стоящо много естествено. Не съм снимала гилзата ми, понеже е доста изтъркана и затова ще прикача снимка от чужд блог:
 http://adelinnasworld.blogspot.com/2011/03/ramble-review-ruj-oriflame-triple-core.html

                                            (малко по-тъмно и кафяво е на живо)

      Цената им е приемлива, когато има намаление - около 9,90 лв са обикновено. Тук можете да видите и останалите цветове http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18460
Аз оглеждах преди време, но сякаш не се спрях на конкретен, а и съм се заринала с какви ли не в момента, така че пасувам засега. :) Но червилото си заслужава. Няма особено трайност, защото е по-меко, но пък не изсушава устните. Опаковката е удобна, като минус бих отбелязала сребристата гилза, която пусната в чантата би се "наранила" лесно. Това обаче не ме иритира и ще си го ползвам с кеф. :)
      Ето го при мен:






    Днес бързах, но реших все пак да се гримирам леко и по случайност го грабнах, затова и реших да ви го покажа. Припомних си колко е хубаво, та му спретнах тази публикация.

2 коментара: