четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Rainy Day

   От снощи тук не спира да вали, а и предполагам почти из цялата страна е така - мрачно, ветровито и студено.... изключително депресиращо време. Мразя тези дни, защото ме напрягат и ми подтискат желанието за каквото и да било. А когато имам работа навън, става още по-сложно. Цялата ми коса стърчи, мокря се, очилата ми са целите в капки (и трябва да ги бърша постоянно) и куп други неприятности.
   Днес макар и такова времето, ми беше ведро и усмихнато. Обядвахме с колеги след лекции и се посмяхме, направихме си малко снимки. На прибиране минах през пощата за пакетче с червилце :-)  и през един магазин за подарък на колежка, та с това приключиха и задълженията ми за деня. Сега ви показвам и тоалета, изявих желание за снимане единствено заради чадъра, за който снощи повдигнахме тема за разговор с някои съфорумки. Та той е виновника за тази публикация.










    Сутринта естествено пак успях да закъснея с 5 мин. за лекция... направо ме е срам. През никоя от предните години не съм си позволявала, факт но не обичам. Тази обаче ми се случва за 4 или 5 път, а е минал само месец! И то не за друго, ами защото започнах да се гримирам редовно. На всичкото отгоре преподавателя 2 пъти спомена червилото ми, помисли че имам рожден ден. :) Поне това ме направи свежа днес, реших да съм с ярко, защото останалите аксесоари бяха в "скромни" цветове.
   Исках да сменя чантата и палтото си, но нямах време за реакция, та хванах вчерашните.
   Чадъра е от Avon, за който страдам, че не си купих втори. Купен е преди около 7 г. и все още е здрав. И не за това, а заради хубавия принт искам още от него. Беше към парфюма Flower  на Cynthia Rowley, който също спряха и не успях да взема (тогава не бях запалена по аромати), но да не навлизам в подробности.

   
    Ризката си купих миналата есен по случайност - мернах я на закачалката в магазина и се влюбих. Последна бройка беше и ми заспа. А покрай нея и черен панталон-клин взех, понеже исках да пробвам как ще стои с такъв. Най-обичам такива спонтанни покупки, винаги се оказват супер попадения. Ботите са ми от преди 4-5 г. и те, но нося рядко и са почти като нови, понеже ходя на ниски обувки през повечето време. Има дни обаче, в които избирам да бъда елегантна и тогава ги обувам. :)))
    Сега изчезвам да събирам багаж и да свърша това-онова, желая ви усмихнат и спорен ден!

8 коментара:

  1. Много хубав чадър!Аз също обичам свежи и интересни чадъри - дават страхотно настроение:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Имам и един зелен на цветя. Много ми е пролетно и весело като съм с тях. :)

      Изтриване
  2. Това с червилото и рождения ден беше забавно :)) Искам такава риза!Бързо казвай от къде е :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами от универсалния магазин в Стара Загора е. Но миналата година я купувах. Освен да тръгваш със снимката да търсиш. :)

      Изтриване