събота, 20 февруари 2021 г.

Calvin Klein Deep Euphoria

                 Euphoria е един от емблематичните и разпознаваеми аромати на Calvin Klein, който всеки втори познава. Докато тя е по-плътна, с пудрено и наситено плодово звучене, сладка амбра и ванилия в базата, младата и сестра Deep Euphoria е с по-фин, изтънчен и чувствен характер.


               Започва със свежи пиперливи нотки и цитрусов намек. Зелените листенца от мандарина са като току що разцъфнали и с много сочни пъпки по тях. Белият пипер пък придава доза закачливост, щипка характер и подсказва за дълбочината на цялостната пирамида. 


                Това тръпчиво, зелено и с деликатен подправков акцент начало бързо бива приглушено с черни чувствени рози, бял божур и жасмин самбак. Аромата е толкова мистичен, че ту се появява, ту изчезва и всяка минута е в различни нюанси. Дълбок, примамлив и интимен. Това са мислите, които ми минават през ума, докато го нося. Той няма тази аура и трайност, каквато излъчва оригиналната Euphoria. Младата дама deep E..... е по-обрана, бих казала срамежлива и не иска да оставя ясни следи. Нейния чар се разкрива, когато я опознаете. Тя е все така секси и провокативна, но повече със свенливия си характер. Готова е за приключения, но през нощта.


                 В комбинация с шипровата основа от пачули и мускус с дървесни нотки, звученето върху мен напомня леко кожено. Опушени тъмни рози със сух пипер, облак от муск и сух уд.

 


                 Deep Euphoria е за студените и уютни зимни вечери пред камината. Когато се сгушиш у дома на топло, във вълнен пуловер и усетиш боцкащата брада от любимия мъж. Ухае на тъмнолилаво, на дълбочина и мистериозност. Пиперливо, мускусно, и в същото време земно. Има лек нюанс на мъжки одеколон, но е мек и бързо става skin scent. Ако очаквате силна прожекция, шлейф и трайност - това не е парфюма за вас. Въпреки че е в концентрция EDP. Но ако търсите изкущаващ вашите половинки феромон, което да ухае на кожата ви по един особен начин, да подчертава истинската ви същност - пробвайте при първа възможност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар