сряда, 4 септември 2013 г.

Balea Young Body-Smoothie Mango Vanille

   През лятото на изминалата 2012 год. немската марка Балеа (собственост на ДМ) пусна нова изкушаваща плодова серия за тялото. Освен лосионите с пъпеш, киви и малина, както и душ гелове към тях, лансира и серия с манго и ванилия. Тя се състои от рол-он, душ-сорбет и лосион за тяло. За мое учудване успях да се въздържа и взех само лосиона с манго и ванилия. Най-вече шарената опаковка и помпичка ме подтикнаха към покупката.



   Отворих го малко по-късно от покупката, защото имах други започнати мазила и започнах да ползвам. Наистина за жегите е подходящ, понеже има охлаждащ ефект и е по-скоро гел, отколкото лосион. Затова предполагам и попива бързо, веднага щом се разнесе по кожата. Това, което не ми харесва е, че оставя леко лепкаво усещане по китките ми. На краката и по дължината на ръцете не прави впечатление, но след като съм приключила трябва да се измия, особено пък ако температурите са 30 +.

 
   Аромата му беше приятен, но не е нещо уау честно казано и не мирише "вкусно", каквито ми бяха очакванията. Цената му беше около 4 лв. Не бих си го купила пак, заради лепкавостта и защото искам да пробвам нови лосиони и масла за тяло. Обичам разнообразието.Пък и едва ли вече го има, защото беше лимитка. Ще си запазя обаче шишенцето, мисля че може да влезне в употреба след време.
  На Балеа любими са ми маслата в големите кутии и лосиона Захарна целувка, за който ще има отделна публикация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар