вторник, 13 юли 2021 г.

Beaulis Dream Travel Repeat Eyeshadow Palette

                  Последните месеци не се гримирах често със сенки, но не съм изгубила мотивация. Не пандемията и липсата на отворени заведения ме спря. А по-скоро на време сутрин. Ставам рано, понякога приготвям закуска и/или обяд, тренирам, вземам душ и често нямам достатъчно минути дори за спирала. Та това е причината да не пускам подобни публикации за декоративна козметика. Но с покачването не температурите и изваждането на любимите рокли, желанието ми за цвят на очите стана много голямо. Сдобих се и с две нови палитри за два месеца. Говорила съм ви за Nabla Dreamy вече, а днес както обещах показвам последната в моята колекция.


                 Dream Travel Repeat е на марката Beaulis, която откривам в дрогерии gratis и ако не се лъжа съм виждала и в eve в Турция. Миналото лято си купих хайлайтър от нея с принт рапан от лимитирана лятна колекция, а тази година една прекрасна дама успя да ме сдобие с невероятно красивата палитра сенки. 


                 Исках едно от течните червила /159 Pretty/, хайлайтъра стик или фдт, но са били изчерпани. Както знаете от скоро може да се пътува до Турция с тестове или ваксина, та нямаше как по-рано да поръчам и все пак в ръцете си държа това съкровище! Още като я видях в брошура на gratis през май, залепнах за нея и не спрях да я мисля. Можете да си представете какъв кеф беше, когато ми писа мацката че я е открила и купила. А цената от 20 тл е без коментар, кажи речи 4 лв. 


                 Въпреки че знаете, за мен от ниския клас /дрогерии/ много рядко могат да се намерят хубави сенки, тази не само за цената си, но като цяло е с доста прилично качество. В противен случай щях да й простя само заради външния вид. Кутията е картонена, но е стабилна и ще си я нося на почивката. Затваря се с магнит.


                  Има един руж и 8 цвята сенки + още 2, които не знам за оформяне на вежди ли са предназначени, но аз си ги ползвам отново за очи. Рядко нанасям продукти за попълване или липса на косъмчета, та на мен ми вършат идеална работа за сгъвката. 


                   Матовите нюанси са леко прашливи, но не повече от сенките на ABH. В рамките на нормалното. Не са силно пигментирани, което ми харесва и мога да напластя до желания цвят или да ги ползвам за преливка и основа. На суочовете ще ги видите без база и само на един лек слой, на очите са идея по-наситени. 


                   Блестящите са по-пигментирани и дори без основа или над коректор, нямат нужда от напластяване. Разпрашване има малко и само при златистия цвят, ако се вземе с четка с по-твърд и синтетичен косъм. Отляво надясно третия суоч е на ружа. Нанесен с пухкава четка, се рони малко при по-силно завъртане. Като цяло не е нещо значително и да не се контролира, та няма драма. При моя подтон на кожата стои много красиво и като смесица между розово, прасковено и смесен с малко бронзираща пудра - нямам нужда от контуриращ продукт.


                  Откъм издръжливост също съм доволна. Не стоят по цял ден, но поне 4-5 часа се задържат и след това започват да се събират. С моя паднал клепач и драма именно по тази точка, ме устройват идеално. Освен това не са много ярки и папагалски, та спокойно мога да си нося червилата в розово и коралово.

                   Както вероятно ви стана ясно - нямам забележки към тази красива палитра и с удоволствие ще си я ползвам през цялото лято, а и наесен. Нека ви покажа някои от гримовете, които сътворих с нея. Не са забележително, но за мен са чудесни за ежедневието и офиса.





                 Розовият и зеленият блестящи цветове са ми най-любимите! Златното и то не е никак лошо. Двата топли матови за сгъвката също са чудесни. <3



                На този и предходния грим може да видите и ружа с хайлайтъра от миналогодишната колекция колко добре стоят. На живо е по-наситен, но снимките трудно пресъздават реалността.



                 Ако пътувате до Турция или ваши познати ходят, ако все още я има и се гримирате с подобни нюанси, ви я препоръчвам с две ръце. Вчера видях че са пуснали друга нова колекция Tropical Paradise - цък, но нея я има само в gratis. Не знам дали е заредена в магазините в Одрин, та щом отида и проверя, ще ви дам зелена светлина. Аз бих отмъкнала двойка лакове и балсам за устни. Палитрата е красива, но сякаш от подобни тонове нямам никаква нужда. :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар