четвъртък, 15 юли 2021 г.

L.O.V. BLUSHment blurring blush 030 и 050

               L.O.V.  Cosmetics е немска марка, основана през 2016 год. от Cosnova beauty и се предлага по дрогериите в Германия, Австрия, ако не се лъжа в Словения и още няколко страни в Европа. Вероятно може да се поръча и извън, но не съм проверявала. За първи път мисля съм срещала отзиви за техни продукти в един немски сайт Pinkmelon.de още като студентка, но причината да поискам от тези ружове е блогърката Петра от Adjusting beauty. Тя хвали много Blushment и прави страхотни презентации, така че отдавна ми бяха в листа с желания.


               Марката създава продукти с безкомпромисно качество, за да улови духа на независимата жена, която поставя себе си на първо място. Мотото им е, че всяка жена е красива, силна и има право да се грижи на първо място за самата нея.


                BLUSHment blurring наистина не само са с красиви опаковки и разкошен мраморен ефект, който е комбинация от хайлайтър и руж, но и качеството им впечатлява. Още от първата употреба буквално казах уау. Пигментация, начин на работа, ефект върху скулите и трайност... отлични по всеки параграф!


                   Минуса, който Петра отбелязваше е силния им аромат. Дали са променили формулата и са го премахнали не знам, но от моите не усещам нищо. Така че още по-добре. Няма нещо в тези ружове, което да не харесвам и отчета като недостатък.

                    Пигментацията им е страхотна. Позволяват наслояване, но не се налага да повтаряте до безкрай. С две леки завъртания на четката при мен се получава идеалния цвят. Достатъчно наситен, за да придаде руменина и свеж вид, но и премерен за да не приличам на матрьошка. 


                     Лицето изглежда здраво, има естествено сияние и блясък на изпъкналата част. Да, нямате нужда от хайлайтър, защото е достатъчно озаряващ и в същото време не е прекалено лъскав. Дори за мазни кожаи смятам че ще е подходящ.


                       Разпрашването е минимално, единствено с пухкава четка и силно завъртане има малко повече прашинки. За другата бузка вземате и не се похабява количеството. Прелива се за секунди! Докато допрете четката и за кратко сте готови. За бърз грим и сутрините, в които времето ви е кът - идеални!

                        Въпреки че и 4-те налични нюанса в Notino, откъдето си ги поръчах, са чудесни.... се ограничих до два. Чекмеджето ми вече не се затваря и трябваше да се спра само с тях. Избрах си неутралния 30 Beautiful Minds Empower Other и прасковено-розовия 50 Yes She Can. Не съм правила суочове, а ще ги видите директно на лицето ми. Смятам че и така повече бихте придобили реална представа. Ръцете ми са по-тъмни. 



                        За номер 30 се колебаех дълго, защото не се знае с колко тъмни венички щеше да ми се падне. В крайна сметка го взех и съм изтеглила печеливша карта явно. Дори може да е идея по-наситен. На кожа стои супер нежно, между прасковен и нюд. Не е точно като Milani Baked Luminoso, но е подобен. Сред множеството коралови и розови, имах нужда от точно такъв.

 




                      50 Yes she can пък е толкова свежарски прасковен с розови венички и сребристи, че моментално те отваря и прави бузките толкова румени, закачливи и кокетни! Като срамежливо поруменели са и стои невероятно през пролетта и лятото!



          

                  Не помръдват цял работен ден дори сега в топло време. Както излизам сутрин, така се прибирам вечер. Разбира се, ако се потите много и попивате със салфетка, ще има забележки. Върху мен обаче не мърдат. Не си променят цвета, не стават на петна, не изчезват. Бетон са!

                  Няма какво повече да кажа, освен да си поръчате поне един, в случай че ползвате руж и обичате качествените бюджетни продукти. Мога да ги сравня с Max Factor Creme Puff от този клас, но L.O.V. са невероятни определено и си струват всяка стотинка. Кутиите им също са мнго красиви и се затварят стабилно, но не можете да счупите нокът при отварянето. Имате ли излишни 20 лв? Похарчете ги за такова ружче! :)

    

             * Марката има и в Pinkpanda, но точно BLUSHment се бяха изчерпали вече след като реших че ги искам. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар