понеделник, 12 юли 2021 г.

Guerlain Kiss Kiss Creamy Shaping Lipstick 343 Sugar Kiss

                Kiss Kiss е една от емблематичните серии червила на Guerlain, която се предлага в матов вариант и с хидратираща формула. Името е вдъхновено от френската целувка. Опаковката пък е бижу, подобно на Rouge G и като скъпоценна малка черна рокля. Изобщо безкрайно красива извивка и луксозен външен вид. Гилзата е от три кубчета, които сякаш са произведение на изкуството. Блестящи и грабващи окото веднага. Истински шик! :) 



                  Някои от цветовете има и в лимитирана серия Colour of Kisses 2018. Всяка гилза е в същия цвят като червилото. От тази колекция днес ще ви покажа едно ярко розово коралово - 343 Sugar Kiss. Все още може да се купи от parfimo.bg на по-ниска цена дори. А формулата е нещо страхотно за сухи устни, защото възвръща мекотата и обема им. Съдържа изглаждащи сфери от хиалуронова киселина, а маслото commiphora помага за хидратацията на устните. 



                  Kiss Kiss е превъплъщение на вечната елегантност и класа! Аромата е на ванилия с лек цветно-ориенталски привкус. Има цитруси и бергамот, в сърцето роза и ирис излъчват сладост, а в базата ванилия и тонка придават плътност. Ненатрапчив и луксозен, без грам химичен намек. 


                   Потвърждам, че ухае много приятно и деликатно. Удоволствие е да извадиш гилзата и нанесеш на устните от тази мека, комфортна и хидратираща текстура. Ако сте с много сухи устни, опита ми с подобни цветове и от други марки е, че трябва да ексфолиирате първо. Иначе акцентира върху недостатъците. Хубавото тук е покритието, което е леко към средно и прозира, така че можете да контролирате покривността. Това "разсейва" малко очите и не се забелязва толкова лошото състояние. Устните имат естествен вид, въпреки че е ярък нюанс. 


                   Трайността за подобен тип текстура е добра. Издържа около 3 часа с ядене, като върху устните остава стейн. След консумация на мазни храни се досещате, че се поизтрива равномерно, но не напълно. Не усещате сухота и опъване, което за мен е огромен плюс. Аз без никакъв хидратиращ продукти почти не оставам. Дори вечер не мога да легна, ако не съм нанесла балсам или скраб с масла. Затова Kiss Kiss ми хареса много.

 


                   Образува се линия във вътрешната страна на долната устна, но не е лигава като при повечето други продукти от този тип. Поносима е и не ме дразни толкова, няма шанс да се събере много предвид текстурата.



                  Дали си струва инвестицията в подобно червило ще ме попитате? Ако не сте чели ревюто ми за Rouge G, там съм отговорила на въпроса. Не очаквайте уау от подобен продукт, защото знаете при високия клас козметика плащате за опаковки, марка и тук там реклама на някоя скъпа съставка. Реално от дрогерията може да си купи червило с по-добри качества или същите за пъти по-малко пари. Но понякога женското сърце иска да се поглези, защото това са едно от малките удоволствия в живота. 


                   Пълната цена от 65-70 лв не бих платила, но за 35-40 лв смятам че е прилична сума и не съжалявам за покупката. Гилзата му е супер бонбонена, от хубава пластмаса и гланцирана, щампата на Guerlain е върху капачката и се радвам дори само като я извадя от чантата си. Много време отлагах покупката, но преди два седмици си купих едно и в класическата черна гилза. Веднага щом му дойде реда, ще посветя и на него пост. Избрах си цвят с частички и очаквам той да стои по-приятно върху сухи устни. В момента са се изчерпали тези по-ежедневните нюанси, но пък зареждат и ако следите - срещу 28 лв може да се сдобиете с Kiss Kiss. Бяха паднали до такава "безобидна" сума за Guerlain. :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар