понеделник, 2 септември 2013 г.

И отново.... тюркоаз

     Миналия месец ви показах една моя визия (туниката със звездичката) и понеже Вержи помоли, а имаше кой да ме снима днес ще ви покажа още една. Да не си помислите, че съм била някъде официално на събитие или нещо подобно, от време на време си излизам така на кафенце. :))
   Въпросното комплектче си закупих миналото лято след като видях случайно. Първо взех полата, няколко дни по-късно се върнах и за сакото. На някаква българска фирма Сиела, гр. Хасково са. Направо не повярвах като чух цените, полата - 22 лв, а сакото 25 и не изглеждат въобще парцаливи, както са в някои случаи дрехите. В моловете напр. съм се нагледала на такива. Сложили на етикета цена 50 лв, а реално изглежда по-зле и отколкото нещо от 2 лв от Секънд Хенд. Тези са от материя подобна на сатен, много приятна и мека. Всъщност имам същото сако и в коралово, бях го купила за майка ми тогава, но тя не го носи и това лято му скъсах етикетите вече, та го облякох 2 пъти с черна пола и бял потник под него. Модела й е долу горе като на тази тюркоазената. Ако успея още веднъж да излезна така и има кой да ме снима, ще пусна публикация.







 
   Поглеждайки етикета за име на фирмата се шашнах. Виждам XXL размер, а аз никога не съм носила толкова големи дрехи. Едричка съм си, но обикновено влизам в L-ка. Това лято смъкнах още кг-и и полата ми е доооста широка, иска стесняване. Постоянно ми се изсулва като ходя, но все още не ми е падала. :D Няма за кога да се занимавам с шивачки, т.к. сигурно ще я облека пак догодина и ще оставя за тогава тази "процедура". Ризката, с която съм е от Калиопе, купена преди 3 години (2010 лятото мисля) за 30 лв. На намаленията стигна 15 лв, но аз не съжалявам за покупката. Харесвам си я. Естествено и тя ми е широка, размер L. Вече влизам и в S нагоре, обаче в ханша пуст ген не мога да смъкна до М-ка още.
   Сандалките са от миналото лято, купих ги заради една морска рокля и ги скъсвам от носене. Имам още 2 чифта високи и 2-3 ниски, но тези са ми фаворит. Удобни, понеже са с платформа и мога да нося, както с по-спортни панталонки, така и с по-елегантни дрехи. Бяха 25 или 30 лв.
   Чантата ми също е от 2 год. Който ме види все ме пита откъде е. Катинарчето от единия край прави голямо впечатление. Също купена по случайност за 35 лв от нормален, обикновен магазин. Много е товарена горката и сигурно догодина ще предаде бого дух от толкова носене. :D Понеже има няколко цвята по нея, я нося с доста сандали. 



  Май прекалих с обясненията, затова спирам дотук. :))
  Приятна седмица!

3 коментара: