понеделник, 2 септември 2013 г.

OPI Sand polish Solitaire

           OPI не пропуснаха да попълнят асортимента си с така актуалните пясъци. А Solitaire е един от най-красивите. Бял с фини сребристи частички, които проблясват като сняг под леки слънчеви лъчи. Нежен и чист, като невинни детски очи.



         Четката е от широките и удобни, а текстурата от редките, но се нанася лесно и съхне бързо. За 10 минутки можете да вършите работа.
    

           На два слоя стои много красиво. Леко прозира, но в това му е чара. Издържа около 3 дни преди да изглежда износен. Предвид светлия нюанс обаче, не се забелязва отдалеч.



9 коментара:

  1. Страхотна кутия, аз съм виждала такива топченца в магазините при свещите. Може би в големи магазини като Кауфланд може да има. Сещам се и за цветарски магазини или магазини за левче.

    http://beautifulladyfm.blogspot.com/ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Иве. Ще проверя при свещите щом си виждала. Мен за цветарските магазини ми казаха да търся още пролетта, но търсенето ми свърши без успех. Пак ще ходя и ще моля да ми поръчат някъде освен. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Преди и аз съхранявах в същото от Джъмбо предназначено за моливи и химикали разделение :дд Още се го пазя, но може юак да се вдъхновя да го напълня. Поне всичко ми беше компактно прибрано ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Иве, погледни този сайт, ако е това, което ти трябва и не си намериш, може поне да си поръчаш. http://www.elegantz.bg/cveten-pyas-k-i-kam-ni :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Този сайт го знам от съфорумка, но сълзичките май са по-големи от това, което търся.

      Изтриване
  5. кафе на зърна вместо топчета е вариант

    ОтговорИзтриване
  6. Ивче, отново Джъмбо...Аз си купих от там пълнеж почти като пясък.Имаше обаче и няколко размера цветни топчета...и на тях колко се чудих :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То лошото е, че аз няма как да отида и моля приятелки да проверяват. А като кажа едно нещо и го няма...

      Изтриване